fredag 1. august 2008

En vakker historie.

Husker dere sminkedukkene på ungdomsskolen? De som sminket seg et par år eldre og hang med de eldre guttene?
Jeg husker at jeg, kanskje med et snev av misunnelse, trøstet meg selv med at de kun hadde utseendet å støtte seg på i fremtiden. Jeg derimot - hadde karakterer og ambisjoner som var større enn å være den vakreste jenta i gata.

Så leste jeg dette:

-Vi kunne aldri festet slik uten dem - Kjendis.no

Flotte jenter som brukes som åte på utesteder i Milano. Gratis middager, drikke og kos i VIP-rommene på klubbene som har "leid" de.
Selvsagt består livet av mer enn fest og morro - men det der virket da ikke så ille? Er nesten skuffet over at mine trøstende ord ikke har gått i oppfyllelse.

Jeg skal ikke være smålig.. Jeg er klar over at det er mange felt hvor et vakkert ansikt kan komme langt - men akkurat denne saken, akkurat denne "jobben".. Greit, er jo ikke jentene det er noe galt med; Det er mennene!
Når en klubb påspanderer 20-30 modeller gratis alkohol og opphold på VIP-rommet, betaler disse "PR"-guttene penger for at de har tatt med seg disse modellene, da må mannfolk/gutter være like enkle som mytene tilsier!
Betaler gutter seg virkelig inn på en klubb for å se på en gjeng berusede modeller de aldri i havet vil få på kroken?
Tydeligvis er dette big business - så det kan jo virke som gutter/menn er villige til å betale for kun å være i nærheten av skjønnhet.

Hva syns du om modellenes jobb? Ville du tatt den?

Og til hannkjønnene: Ville dere betalt dere inn på en slik klubb? Isåfall hvorfor?

Kanskje jeg bare er naiv som ikke forstår verdien en vakker jente kan ha for ølsalget - jeg er tydeligvis for lite på byen..

-Daisy

3 kommentarer:

 1. "Husker dere sminkedukkene på ungdomsskolen? De som sminket seg et par år eldre og hang med de eldre guttene?"

  Jeg følte meg litt truffet der jeg altså :|

  SvarSlett
 2. Hahahahaha :D Det var absolutt ikke deg jeg siktet til altså.. Men om skoen passer ... ;)

  SvarSlett
 3. Hva mener du ?

  At menn er så enkle som jentene sikler og blir våte i skrittet når de ser et skilt med "SALG".

  Jentene som lar seg lure til å kjøpe alskens hudkremer og velværemidler til 700 kr. stk. som har like stor effekt som å smøre seg inn med f.eks. kumelk?

  Se EN reklame på TV rettet mot jenter.. Disse virker og er det mest hjernedøde som finnes.. Det betyr kanskje at jenter også er hjernedøde?

  Eller jentene som alltid er enige med den "tøffeste" jenta i flokken helt til de er alene, fordi de ikke tør noe annet?

  I could go on, and on. Virtually forever. Dere jenter er noen rare dyr. Dere snakker mannen nord og ned, og glemmer alt det dumme dere gjør og tenker hver eneste dag.

  SvarSlett