onsdag 25. mars 2009Dette blir kanskje et fast innslag. Skal fortelle om hva jeg gjør på fritiden min.
Ting som kanskje ikke er det mest normale eller populære å gjøre. Sære, geekete ting som jeg ikke ofte nevner til andre. Med andre ord; Mine fritidssynder!

Først ut er onlinespilling; Onlinebanditt!

Onlinebanditt er et slags spillcommunity hvor man kan spille klassiske spill som Ludo, Backgammon, Yatzy med andre spillere. De har også nye varianter av visse spill, som f.eks Farget Yatzy, Trippel Yatzy og et yatzy-lignende spill som heter Yamb.
Selv spiller jeg oftest Yamb, Spar ("Amerikaner"), Ludo og Backgammon. I tillegg blir man fort kjent med de som også spiller dine spill. Man får "spillevenner" som man ofte møter til kamp.
Grunnen til jeg har falt for Onlinebanditt er enkel: Det er et lettforståelig og enkelt opplegg rundt spillet - og så er det ikke vanskelig å sette seg inn i reglene og spillene.
Alle spill er gratis - utenom Yamb, som krever medlemsskap. Det arrangeres ofte turneringer i de forskjellige spillene og tilogmed et VM i de forskjellige spillene - da disse spillene spilles over hele planeten.
Først er det da et NM, jeg ble forsåvidt "NM"-mester i OB-Yatzy i fjor! Deltok derfor i VM, men røyk fort ut der. Mye avgjøres rett og slett av hell. Andre spill går det mer på taktikken du velger, gode valg over dårlige valg.


Når man vinner en kamp (og noen ganger når du taper) får du poeng som "premie".
Hver måned tilbakestilles poengene man har tjent, for hvert tusende poeng man har, får man 1 lodd. Siste dagen i måneden kjøres det loddtrekning blant disse loddene og man kan vinne gratis medlemsskap m.m!

Spillprogrammet med chattevindu.

For å prøve Onlinebanditt må man laste ned spillprogrammet, det gjøres på www.onlinebanditt.no. Har man Windows Vista må man etter installasjonen kjøre programmet som "Administrator".


Om du kjeder deg en dag, er det bare å gi det et forsøk. Mitt nickname der inne er "Delenn" - og jeg biter absolutt ikke!

-Daisy

3 kommentarer:

 1. Jeg spilte masse onlinespill før, men nå har mario tatt over livet mitt. :P

  Skal sjekke ut siden nå. :)

  SvarSlett
 2. Liker du scrabble? Isåfall kan du titte på www.ordspill.no. Jeg er hekta!

  SvarSlett
 3. Det er et annet spill jeg har hørt mye om, men vet ikke om du har spilt det kanskje? Nordicmafia tror jeg de kalte det, er det noe bra det? :)

  SvarSlett