torsdag 6. august 2009

Filmforventninger!

Jeg innrømmer det; JEG ELSKER FILMER!
Det er flere kommende filmer jeg sitter og gleder meg til å se, og jeg tenkte jeg kunne gi dere litt info om noen av de. Først ut er en film jeg har store forventninger til:

"District 9"
Utifra det jeg har forstått handler den om den realistiske tolkningen av "Hva vil skje om aliens kommer til jorden?".
Jeg leste først om den i Empire (engelsk filmmagasin), siden det fikk meg hektet ble jeg sittende å søke rundt på nettet! Denne filmen har nemlig ikke reklamert noe - den har derimot laget "falske" nettsider som egentlig hører hjemme i verden som portretteres i filmen.
For å spoile litt; Noe av storyen går på apartheid-aktige forhold for disse romvesnene.
Jeg liker det at de har gjort det så gjennomført; jeg liker å kunne leve meg inn i historien og verdenen som jeg møter i filmen.


Sider laget til denne filmen:

-En side om District 9 - inneholder trailer, men forholder seg også til den fiksjonelle verdenen.
-En fake side om selskapet som håndterer District 9
-En fake blogg laget av en motstander av selskapet

Premieredato: 23. Oktober 2009 (ifølge IMDb)
Rettelse 10/09-09: 11. September 2009 (les her på DB og her og VG her - virker ikke som jeg har tatt så feil tydeligvis, 5'er og 6'er kan man ikke klage på!)

Noen filmer du gleder deg til og venter utålmodig på? Gi meg tips!

-Daisy

6 kommentarer:

 1. Oooh, den filmen hørtes interessant ut! Den minner meg litt om Cloverfield - er det noen av de samme folka som har noe med filmen å gjøre?
  Cloverfield la heller ikke ut særlig reklame, bare falske sider som fikk folk til å spekulere på monsteret i filmen. Slikt er så spennende! o:

  SvarSlett
 2. SV: Sier du at jeg ikke kan blogge om det jeg vil? Hvis jeg blir irritert/skuffet/sint, så har jeg lov til å bli vise det også. Hvis du ikke liker bloggen min eller meg, så skjønner jeg ikke hvorfor du leser bloggen min. Du kommer alltid med forferdelig spisse kommentarer synes jeg. Hvorfor lese en blogg du kun kritiserer? Jeg skjønner det bare ikke.. Det er verken moro for meg eller deg. :/

  SvarSlett
 3. Lenge siden jeg virkelig har gledet meg til en film nå.

  Den vi så i går var horribelt dårlig..

  SvarSlett
 4. Hehe.. Ja.. den er vel på bunnen av alt jeg har sett og.

  SvarSlett
 5. Hvis SF-filmen skulle reflektert dagens verden, ville jo "rekene" ønsket å bo ghettofisert selv, kalle "humans" for horer og uverdige, skyte, drepte og voldta i gjenger, bli kvotert inn i jobber, blitt sett på av en sosial regjering som en svak gruppe som trenger fordelsbehandling, og han som ble forvandlet til en "reke" ville blitt hyllet i en sosial presse som et fantastisk eksempel for integrering og fred mellom "reker" og "humans"?

  Slik sitter man i dagbladet og anmelder og føler seg humanistisk, før man kjører 4-hjulstrekker hjem til sitt helhvite nabolag som man "egentlig forakter" men..

  SvarSlett
 6. Noen som driver litt vel med overtolkning nå eller?

  SvarSlett