søndag 3. januar 2010

Tilbakeblikk: Jul 2009

Jeg har vært opptatt og har rett og slett ikke hatt tid til å blogge på en stund. Det betyr ikke at jeg har glemt bloggen, heldigvis^^,

Jeg fant omsider ut noe å kjøpe til typen;, klær! Ja, kjedelige myke pakker! Jeg lagde også hjemmelagde, personlige gavekort fra meg til han. Klippe og lime = flashback til barneskolen. =)

Av mamma fikk jeg bl.a en etterlengtet ekstern harddisk på 1 terrabyte *sikle*, av kjæresten fikk jeg en Aspire One - en søt liten skolepc! Og mobiltelefon fikk jeg på forkant av mamma.
Elektrojul ftw?

Ellers fikk Mats og jeg noen søte "par-gaver": Pyntebilskilt med navnene våre på og en kortstokk med bilde av oss på. Litt selvdiggersk å bruke de neste pokerkveld, men who cares =)

Hadde en fin julaften med ribbe og full pakke. Så mye mat var det at jeg måtte ta en spisepause for å klare all maten. Dessert orket jeg ikke. Mats feiret jul hos sin familie så vi tok gaveåpningen vår 1.juledag før vi dro bort og spiste hos min familie.

Suzy fant ihvertfall juletreet underholdende og har plaget det sakte men sikkert igjennom jula!

-Daisy

10 kommentarer:

 1. Juhu, endelig fant jeg ut hva du egentlig heter;)

  Ser ut som om du har hatt en fin jul, me likes!

  SvarSlett
 2. Sv: Jeg elsker London….og skulle gjerne dratt tilbake dit!! Hvis du har glutenallergi, så skjønner jeg det er litt problematisk, men hvis man leter litt eller sjekker på forhånd så finnes det sikkert mange steder som tilbyr det og!! Har du mulighet så reis dit det er så mye å oppleve der!! :)

  http://vestfoldgirl.wordpress.com/

  SvarSlett
 3. Hmm. Fungerer ikke kommentarene mine her? Har forsøkt en gang før, men den kom ikke opp...

  Uansett; jeg er enig med Tone. Kjekt å få vite hva du egentlig heter! Jeg lurer alltid på slikt. Flotte julegaver fikk du også :)

  SvarSlett
 4. Så rart, jeg har ikke på noe moderering, så alt skal eeegentlig dukke opp! Hehe, da er katta ute av sekken i navneforstand da ;)

  -Daisy

  SvarSlett
 5. Sv: Jeg liker designet ditt jeg:) Syns det er kjempestilig! Men jeg har alltid lurt på hvordan du har fått til det Bloglovin-ikonet ditt?

  Hvis du vil ha stjernedrysset selv, så finner du det her: http://www.mf2fm.com/rv/dhtmltinkerbell.php

  Jeg liker det egentlig selv og, er bare så himla lei av å ha det på min egen blogg! Men søtt på andres:)

  Ha en fin søndag i senga da, SILJE:D

  SvarSlett
 6. Det var en oppskrift som Bloglovin' la ut for en god stund siden, har lett og lett men ikke funnet den igjen. Men jeg tror det du gjør er å lage et bilde, og koble det bildet opp i mot din bloglovin'-adresse (den som bloglovin'-knappen du har går til).
  Tror det kun er bildelinken du behøver å endre. Kanskje du må endre til den bloglovin'-knappen med et stort bilde av det mennesket for at det skal funke.
  Får prioritere designskifting senere tror jeg.
  Nå har Suzy-pusen kommet og joinet meg i sengen og - riktig så trivelig ;)

  -Daisy

  SvarSlett
 7. Sv: Hmm, det hørtes jo faktisk ikke sånn altfor komplisert ut. Får gjøre et forsøk en dag:) Takk for hjelpen!

  Kos deg i senga med pusen<3

  SvarSlett
 8. sv; Selvfølgelig er det en bevisst handling, men snusen "hjelper" meg gjennom hverdagen. Kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha en snus under leppa etter jeg har spist, når jeg krangler med mamma, sitter i timen og ellers. Det er selvfølgelig en vane, men problemet er at jeg ikke VIL slutte, jeg MÅ. Har ikke penger til det, og har begynt å få veldig vondt i tannkjøttet.
  Forrige gang jeg prøvde å slutte kaldsvettet jeg, skalv og var i ræva humør 24/7 i en uke. Det gikk rett og slett ikke.. Men men, får virkelig håpe det går :)

  SvarSlett
 9. Sv: Kom ikke inn på linken, men det var kanskje like greit;)

  Ja, Vestfold og Skien er jo ikke særlig forskjellig dialektsmessig. Men hadde vel ikke helt "tatt sæ ut" å skrive helt sånn som vi snakker;) Bokmål er en fin ting!

  SvarSlett