mandag 13. september 2010

I'm alive!

Hei hei!
Ville bare gi fra meg et par livstegn og fortelle at jeg nå er ordentlig i gang med sykehuspraksisen min. Og jeg stortrives! All angsten jeg hadde på forhånd er borte, og ble det med en gang!
Eneste som tynger meg er de skriftlige oppgavene, de kommer som perler på en snor og er (ihvertfall for meg) vanskelige å få i havn.

Ellers har jeg siden sist vært og sett på Pablo Francisco da han svippet innom Tønsberg på sin Norges-tour. Artig fyr, dog jeg syns noe av det eldre materialet hans er morsommere. Men men!


I dag var jeg uheldigvis på andre siden av nålen, måtte ta en blodprøve hos legen min..OG DET SÅ GJORDE VONDT! Det gjør i og for seg ENDA VONDT! Aldri opplevd makan.. En blodprøve skal ikke gjøre vondt! Så nå sitter jeg her og synes synd på meg selv - mens jeg forsøker å sette i gang med litt oppgaveskriving. Biblioteket har jeg allerede robbet for egnet litteratur - så det er bare å sette rompa i gir.. Men det er visst litt vanskelig!!


Hvordan står det til ute hos dere da? =D

-Silje


8 kommentarer:

 1. Oi, hva skjedde? Blodprøver gjør jo vanligvis ikke vondt..? Men det er godt at du trives i praksisen hvertfall:)

  SvarSlett
 2. Så bra du lever og trives i praksis! Det er sikkert spennende og du lærer masse kan jeg tenke meg. Det skriftlige vet jeg åssen du har det med....vi har noen av de vi og, men driver mest med drama og tegning om dagen vi da!

  SvarSlett
 3. @Tone: Den gale helsesekretæren (på sin første dag) som stakk meg, traff ikke ordentlig åren (eventuelt kjørte igjennom den) - og glemte å fjerne stasebåndet under tappingen. Måtte sitte å pumpe med hånda.

  Men likevel: Jeg har vondt ca 7 cm over innstikkstedet, i muskelen.. Så hva hun faktisk har gjort med meg, aner jeg ikke. Men en ting er sikkert: ALDRI IGJEN! ;D Neste gang skal jeg tappes på sykehuset. Der kan de som regel sakene sine ;)

  @vestfoldgirl: Ja, opplever en helt ny side av sykepleie rett og slett. Sykehuset er som en levende organisme som aldri sover! (Og det bør jeg vite, hadde nattevakt forrige uke;D)

  Drama og tegning ja, må man være flink til å tegne eller? ;D
  Hvordan er undervisning i sånt; Lage forskjellige opplegg til timer?

  -Silje

  SvarSlett
 4. Bilde av tattoo kommer etterhvert! Det var irriterende vondt, men overlevde. Jeg har tatt piercing i navlen, men det er eneste stedet jeg har hullet!
  Drama og tegning går mye i ett. Vi har et tverrfaglig prosjekt nå hvor vi skal lage teater for barn. Og da skal vi tegne det som er tema vårt i teaterforestillingen. Man må ikke være flink - for jeg er IKKE det! Jeg synes det er vanskelig. Vi har ikke hatt så mye undervisning ennå, bare lært noen få teknikker, men jeg sliter!!

  SvarSlett
 5. Jada vi skal vise teateret for barn. Det blir vel uka etter høstferien, da kommer barn til skolen for å se på oss!! skummelt :)

  SvarSlett
 6. Sv: Jeg tror det skyldes at hun var full da jeg spurte;)

  SvarSlett
 7. Sv: Det er ikke noen særlig komplisert oppskrift, gitt. Poteten skal bakes i ovnen i en evighet.. Så woker du eple- og ananasbiter sammen med kyllingen, lager Toro sin Bali kyllingsaus, og heller hele herligheten oppi poteten. Lett som bare det:)

  SvarSlett
 8. Sv: Oi, shit, det gjør den faktisk:O Jeg har alltid spist den i god tro, siden Bali-gryten er glutenfri. Ops.. Takk for at du sa fra!

  SvarSlett