lørdag 12. november 2011

Childhood memories..

imdb.com
Det er få filmer som har påvirket meg så mye som The Neverending Story. Det er nok denne filmen jeg har sett flest ganger i mitt liv. Jeg regner med de fleste har sett denne filmen en eller annen gang i løpet av livet sitt; men den gir nok størst inntrykk om man er ung!

Hva var det som fikk meg til å elske denne filmen?
La oss starte med den ene hovedpersonen; Atreyu!
lipstickalley.com
Dette var den vakreste gutten jeg noensinne hadde sett, så det påvirket nok mine følelser for filmen, men samtidig var rollen han spilte så viktig i historien! Man følte at man var med på reisen hans rundt i Fantasia, delte hans sorger og kampen for å redde Fantasia.

Så var det den vakreste piken jeg noen sinne hadde sett: The Childlike Empress:
courtneywalsh.typepad.com

Jeg mener fremdeles at hun er den vakreste jenta jeg vet om! Nå er hun vel og merke mye eldre enn meg, men nå snakker vi selvfølgelig om denne filmen, og ikke ettertiden!

Sååå, karakteren jeg fremdeles ønsker skulle vært virkelig: FALKOR!
ibreak4bacon.com
Hvem ville ikke hatt en flyvende lykkedrage om de kunne?

Den virkelige farlige og skumle fienden G'mork:

kerrydean.com
Jeg var så redd for denne karakteren at jeg gjemte hodet i hendene når han omsider møtte Atreyu!

Hvilke filmer fra barndommen henger fremdeles med dere?

-Silje

2 kommentarer:

  1. Er nok kaptein sabeltann all the way for meg=)

    SvarSlett
  2. Åh jeg elsker denne filmen!! jeg har sett denne mange ganger, og jeg elsker sangen også!! Kan si meg enig i at Atreyu var en smule vakker, jeg tror jeg var litt forelska i han!! Men jeg var forelska i Falkor også!! synes den var sååå nydelig :)
    Sv: Ingen kan liksom ta plassen til Freddie, men jeg synes Adam var dritgod altså!! Han synger jo på en annen måte og tar kanskje litt i som du sier, men fy farsken for en stemme! og jeg synes han også er vakker jeg :)

    SvarSlett