søndag 30. september 2012

Leva livet

"Jeg er sykepleier"
Da lever man livet - slik man skal gjøre. Jobber, kommer hjem, jobber, kommer hjem.
Det er merkelig hvor vant man til å være student. I hodet mitt venter jeg på at skolen skal starte igjen, selv om jeg forlengst er ferdig.

Men jeg vil tilbake på skolen. Jeg trives som student - jeg liker å skrive oppgaver (jada, sært) og jeg liker å lykkes med det jeg gjør. Så tanken faller da selvfølgelig på en videreutdanning i forhold til sykepleie. Akkurat hvilken har jeg ikke bestemt meg for enda - men jeg skal tilbake på skolebenken etterhvert.

NSF 100 år!
I uken som var feiret NSF 100 år, og jeg hadde gleden av å være på jobben og feire den med gode sykepleierkollegaer.

Akkurat nå teller jeg dagene til jeg skal ta resten av ferien min. En uke til Spania blir deilig i høstmørket, og en grei erstatning for den såkalte sommeren vi hadde her. Har ikke vært en slik ferie på nærmere 10 år.. Begynner visst å bli gammel også! Nærmere 30 for hver dag som går!

Ellers er jeg i ekstase over at tv-seriene har begynt å gå i Statene igjen. Abstinensene etter serier som The Big Bang Theory, Fringe (i sin siste sesong, buhu!!), Grimm og Criminal Minds har vært reelle. Ellers er det også greit med nykommere som Revolution og Last Resort. Tv-høsten er med andre ord reddet!
Noen som har noen tv-serier å anbefale, så er rop ut. Jeg er alt-seende så og si!
Min hemmelige avhengighet er Private Practice
Sånn, det tok ikke et halvt år siden forrige innlegg! *stolt*

-Silje

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til jeg kan si "æ e sykepleier!" Hurra for 100år :D

    SvarSlett
  2. Jeg synes det er rart å være i jobb igjen etter tre år på skolen. Jeg savner ikke så mye med studentlivet...men jeg savner studiedagene!! Nå er det jobb hver eneste dag, og det er ganske tungt. Særlig fordi jeg ikke har fått hvilt ut i sommer, og i tillegg har vært syk i mange uker nå. Tar til meg alle basillene i barnehagen...det er ikke moro :(

    SvarSlett