onsdag 7. november 2012

EasyLife-time!

Det er noe jeg ikke har nevnt her, men som jeg syns kan være greit å dele.
Litt forhistorie først:
I andre året på sykepleien hadde vi om helsefremmende og forebyggende tiltak. En av oppgavene vi hadde i denne perioden gikk ut på å finne noe vi burde endre med oss selv, og begrunne endringen i oppdatert forskning - samt hva resultatet ideelt burde være. Vi skulle også selvfølgelig legge frem hvordan denne endringen skulle skje - og hva som skulle motivere oss til å gjennomføre den.

Jeg skrev den gang om at jeg gjerne kunne komme meg mer opp av sofaen, gå ned i kilo og på den måten minske risikoen for flere livsstilssykdommer. Jeg skrev også en fantastisk plan om hvordan dette skulle gjennomføres.
Men så var det realiteten: Som sykepleierstudent jobbet jeg hver gang jeg hadde mulighet til å rive meg vekk fra skolearbeid og skoledager. Det var absolutt nok for meg å sjonglere privatliv, skole og arbeid.

I våres bestemte jeg meg for å melde meg på EasyLife. Siden jeg da satt midt i Bachelor-skrivinga, ønsket jeg å sette starten til høsten - da jeg forhåpentligvis var ferdig med skole og i gang med en normal hverdag.
Så jeg startet opp 18. oktober på mitt første kurs. I startfasen av kurset, kan man bestemme seg for om man vil ha litt hjelp på veien - ved å få en kickstart ved bruk av kostholdserstattere. Jeg er nå inne i min andre uke på kostholdserstattere og trives veldig greit. Jeg har selvfølgelig også begynt å trene!

Jeg skal ikke oversvømme den stakkars leseren som roter seg inn her nå, men er det noen spørsmål, så kom gjerne med de :)
-Silje

2 kommentarer:

  1. Fint at du deler :)

    SvarSlett
  2. Kjenner til det problemet, men du er flink som har kommet i gang! Jeg hadde også planer om å starte med treningen etter opptatte år som student og deltidsansatt. Men så endte jeg opp med en jobb hvor jeg må pendle..og har kun noen timer hver kveld hjemme...så da har treninga falt vekk igjen. Jeg har hverken ork eller tid. Men jeg håper jeg kommer i gang...en eller annen dag!!

    SvarSlett