onsdag 1. april 2009


Denne gangen skal jeg ta for meg www.ordspill.no!
Dette er rett og slett Scrabble på nettet. Det er litt vanskelig - men det går veldig på hva slags motstander man møter. Visse er helt syke når det kommer til spesielle forkortelser som er godtatt og lignende.
Andre ganger møter jeg folk som er mer på mitt nivå - "normal" vil jeg nok kalle det!


På Ordspill må du registrere deg - og det er alt! Så velger man hvilket spillerom man vil være i - det er som regel best å gå i det spillerommet hvor det er flest spillere, større sjanse for å finne en motstander.
Du kan velge om du vil prøve deg på et av de spillene som allerede er lagt ut av andre spillere eller om du vil lage ditt eget spill og håpe noen kommer og banker på spillrommet ditt.

Du har tre valg når det kommer til brett; Tilfeldig, Standard og Spesial.
Man har også seks forskjellige valg når det kommer til tiden man kan bruke: Normal (60 Minutter), Hurtig (30 Minutter), Stress (20 Minutter), Lynrask (12 Minutter), Panikk (6 Minutter) og Ubegrenset.
Tiden som står nevnt er for alle deltagerne i spillet, det vil si at om dere er to stykker vil dere på Normal ha 30 minutter hver, på Hurtig kun 15 minutter hver. Får man brukt alle brikkene man har på "hånden" på en gang, får man "Bingo" og mottar 50 poeng ekstra for ordet man legger ut.

Jeg liker best å spille med Tilfeldig brett og Stress (20 Minutter) - hater nemlig å vente på motstandere som tydeligvis skal lese hele ordboka før de legger ut et nytt ord, på Stress må man være rask, ellers går det dårlig!

Som jeg nevnte i starten; Det kan være vanskelig - men etterhvert finner man ut mange tåpelige og merkelige ord som er lov å bruke, man har tross alt 3 forsøk på å danne et godtatt ord - klarer du deg ikke innen disse forsøkene blir det motstanderens tur i stedet.

Anbefales på det varmeste og dette spillet krever ingen nedlastninger slik som min forrige fritidssynd gjorde. Nicket mitt er også her Delenn - så er du inne og ser meg, så er jeg nok klar for en match!

-Daisy

3 kommentarer:

 1. Takk for tipset :)
  Sv: Takk for at du stemte :)

  SvarSlett
 2. Hahaha, ordspill.no er dritgøy MEN usannsynlig vanskelig. Jeg har spilt det et par ganger, og ble så griseeid at jeg ikke tør innrømme det omtrent. Men jeg gjør det likevel :)

  Takk for stemmen, forresten. Og hahaha, ble lurt av pointshop jeg også. For en genial spøk, virkelig :p

  SvarSlett
 3. Hehe, moro :)Da vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kjeder meg :P

  SvarSlett