fredag 15. mai 2009

17.mai countdown!

Jeg kommer nok ikke til å få tid til å blogge noe mer før etter 17.mai, muligens jeg tar meg tid om Rybak vinner hele MGP, men vi får se!
I kveld skal jeg ut med kjæresten, mamma og ei venninne. Tenkte restaurant + kino. Knowing er filmen vi ønsker å se. Selv om Nicholas Cage har begynt å bli vår tids Steven Segal, er jeg en sucker for det litt overnaturlige-actionfylte filmer! ;)


I morgen er det MGP-party; Grilling, utepils, MGP-titting & venner!
Dette regner jeg med blir veldig morro - selv om jeg ikke drikker øl, så skal jeg ikke ligge på latsiden. Favoritt drikken er for øyeblikket (og nesten alltid vært) Martini Asti. Var på polet tidligere i uken og kjøpte en Magnum flaske (dobbelt så stor som vanlig flaske) og 3 vanlige flasker.
Nei, jeg planlegger ikke pumping natt til 17.mai, jeg bare hamstrer til en fremtidig drikkbar anledning!


17.mai skal jeg pynte meg, titte på barnetog (evnt russetog), spise god mat og kose meg masse! Kommer til å ha ei venninne på besøk også - så får være litt flink "vertinne" og underholde henne også!


Før jeg rømmer ut i solen må jeg nesten si: Gratulerer med bryllupsdagen til Reidun Beate!

Har du noen planer for helgen, foruten om det 'åpenbare'?

-Daisy

6 kommentarer:

 1. Ah, jeg har så mange planer at jeg nesten dør. To konserter, masse drikking og ja.. 17. mai såklart.^^

  Jeg har sett Knowing og likte den ganske godt. Men ja, Mr. Cage saboterer litt. I store deler av filmen skal han spille fortvilet.. usj. Han suger. Haha.

  SvarSlett
 2. "..skal han spille fortvilet.." hehe, tror på at han egentlig "skal" det ja! Han er en spesiell skuespiller - det skal han ha! Bra du likte filmen selv med NC i - det lover ihvertfall bra!

  -Daisy

  SvarSlett
 3. svar: å reise for å se the killers = bra, kanskje vi sees. :3

  Likte du Knowing, btw?

  SvarSlett
 4. Lenge siden 17. mai nå.. ^^ Og så vant jo til og med Alexanderen din ;o Hahaha, det var egentlig litt søtt (:

  SvarSlett
 5. Jeg vet Jannekake, jeg vet.. Men jeg ble så fryktelig fyllesyk den 17.Mai at bloggen forsvant bort fra hodet mittt. Rett og slett ikke orket å skrive noe her :P Langvarig fyllesyke ftw!

  -Daisy

  SvarSlett
 6. svar: IKKE noe å unnskylde for <3

  SvarSlett