torsdag 4. juni 2009

My life 1.0.1

Tiden går for fort - rekker ingenting av det jeg skal. Vet ikke hva jeg venter på skal skje, men jeg tenker alltid at langt frem i tiden, da skal jeg rekke alt! Kanskje det er pensjonist jeg må bli før jeg rekker alt.

Anyways, jeg har "glemt" bloggen, med vilje. Orket ikke tenke på den.
Sitter jo på dataen uansett, men i blant mangler man den skrivelysten man trenger for å ha en blogg.

Til helgen skal jeg være brudepike. Kjole er kjøpt inn - mangler sko og veske. Krise, right?
I min jakt på sko har jeg funnet ut at visse burde virkelig ikke jobbe med salg. Bianco-dama (nevner ikke hvilken by) jeg møtte på - kunne fått helvete til å fryse over med sitt nærvær.
Først var hun kjølig og lite hjelpsom. Da jeg kom tilbake for å spørre om de kom til å ta inn skoene jeg lette etter, fikk jeg til svar at hun syntes de de hadde inne var fancy nok. Fikk henne til å ringe en annen Bianco for å spørre de, hun fikk ikke svar og gav meg derfor et kort med tlfnummeret dit. Viser seg senere at tlfnummeret var feil.
Hurra for kundeservice!
Jeg har ihvertfall funnet ut fargen jeg er ute etter; babyrosa/lyserosa. Jeg skal matche slipset til typen. Tror ingen andre enn meg kommer til å legge merke til det, men shit au!

Forsøkte å sole meg på mandagen - men det ble mye farge på rygg, mindre på leggene. Vurderer å ta slik selvbruningskrem - men er redd for dårlig resultat. Ville vært flaut og kommet med misfargede bein i et bryllup..

Anyways.
"Knowing" var fancy - delvis verdt en kinobillett.
"La den rette komme inn" er en mørk, men flott film! Absolutt verdt å se, selv om typen ikke så underholdningsverdien i den..Han om det!

Pusspuss

-Daisy

2 kommentarer:

 1. Herregud.. Jeg leste "brudedame", altså tenkte jeg brud, og at du skulle gifte deg. Say woot? Haha, redd jeg virkelig hadde gått glipp av noe her :p

  Ikke at det ikke hadde vært koselig, da :D Jeg melder meg frivillig som brudepike :D

  SvarSlett
 2. Nei, har ikke klart å presse typen til giftemål - men jeg har ikke gitt opp altså:P

  Jeg skal huske på deg den dagen det skjer ;D

  Daisy

  SvarSlett