søndag 16. august 2009

Must see: "4-stjerners middag halv åtte"

Om du ikke allerede har sett de første fire episodene av denne serien, anbefaler jeg deg å se de som kommer neste uke.
Konseptet er enkelt: Miks fire "kjendiser" sammen og la de invitere hverandre til middag. Dette rulleres på - slik at alle er verter en gang og poeng gies av gjestene. Etter fire middager blir en av "kjendisene" kåret til vinner.

I uka som gikk var det Eli Hagen, Anette Bøe, Einar Gelius og Stig Kjos som var deltagerne. Selv om programmet hovedsaklig handler om mat og vertskap, blir man også bedre kjent med deltagerne. Jeg f.eks har fått skikkelig sansen for Einar Gelius - en helpositiv person som virkelig lar seg imponere av de andres kokkelering!
Denne ukas vinner ble Gelius, mest pga Stig Kjos sin fascinasjon av Gelius sin vakre datter.

Neste uke er det Idar Vollvik, Mari Maurstad, Jannike Kruse og Jørgen Festervoll som skal vise hva de er gode for - og jeg gleder meg allerede! Håper disse blir like tøysete og ærlige som de forrige var, Eli Hagen for eksempel var flink til å spørre om ting man egentlig ikke skal spørre om!Hva:4-stjerners middag halv åtte
Når: Mandag til Torsdag 19:30
Hvor: TvNorge
Hvorfor: Morsom og uhøytidlig matlaging med norske kjendiser!
Reprise: Søndager @ TvNorge


Har du sett serien - kommer du til å se neste uke?

-Daisy

2 kommentarer:

  1. Du har nok rett når det gjelder piercing i slimhinner, men det er ihvertfall flott at du har tatt en stilling til det (og kanskje er det mulig å gi hvis du en gang i fremtiden tar ut piercingen?) Tror altfor mange tenker at "tja, kanskje" og så gjør de ikke noe mer ut av det. Ja til å bestemme seg! :)

    Forøvrig har du en veldig fin header! I like :)

    SvarSlett
  2. Åneeeei! Jeg glemte å se flere episoder. Jeg og mamma så den første og koste oss så veldig. Skal definitivt se mer på det. :3

    SvarSlett