torsdag 15. oktober 2009

4-stjerners middag nærmer seg slutten!

Var veldig redd når Tv3 dro TvNorge til retten over dette programmet, men ble veldig lettet når det ble klart at 4-stjerners vant!

Trist, kun en dag igjen med 4-stjerners middag igjen. Jeg har fulgt med og digget denne serien. Spesielt har det vært kombinasjonene av "kjendisene" som har gjort det underholdende!

Her er en oppsummering over de som vant de forskjellige ukene - hva jeg har merket meg, tenkt før finalen i morgen!

Uke 1:
Deltagere: Eli Hagen, Stig Kjos, Anette Bøe og Einar Gelius.
Einar Gelius fremsto veldig sympatisk og som en god fyr - maten hans var vel ikke den mest eksotiske, men han bød på mye varme og kjærlighet!


Uke 2:
Deltagere: Mari Maurstad, Jannike Kruse, Jørgen Festervoll og Idar Vollvik.
Mari Maurstad gikk videre som vinner, variert meny - morsom dame!


Uke 3:
Deltagere: Kari Simonsen, Sidsel Ryen, Terje Sporsem og Edward Schultheiss.
Terje Sporsem vant - noe ufortjent i mine øyne. Terje var den mest konkurranseinteresserte av de fire og gav poeng til de andre utifra det.
Samt at han saboterte litt hos f.eks Kari. Likevel var denne gjengen utrolig morsom!


Uke 4:
Deltagere: Mikke Gaup, Mina Hadjian, Trond Harr og Samsaya.
Her husker jeg ikke hvem som gikk videre, men jeg ser at TvNorge ikke har en finalist fra denne uken i Finalen som sendes i morgen.
Merkelige greier! Min favoritt av de fire var uten tvil Tron Harr :)

Uke 5:
Deltagere: Tande-P, Marianne Aulie, Aune Sand og Elisabeth Carew.
Her var det svært lite konkurranse å se, de bare nøt hverandres selskap og overrøste Elisabeth Carew med poeng i siste episode!
Hun er heller ikke nevnt som finalist på nettsidene til TvNorge.

Uke 6:
Deltagere: Hans Petter Buraas, Aylar Lie, Terje Schröder og Henning Solberg.
Terje vant, totalt ufortjent. Han hadde en mesterkokk på kjøkkenet som gjorde alt! Hvordan han skal klare seg i finalen blir spennende å se! Gutta kom i kontakt med sine feminine sider!

Uke 7:
Deltagere: Kari Jaquesson, Jenny Jenssen, Nikis Theophilakis og Christian Ingebrigtsen.
Vinneren av denne uken ble Nikis, som fremsto som en merkelig karakter. Jenny Jenssen mente han spilte en rolle igjennom de fire episodene - og jeg må vel si meg enig.
Men mat - det kunne han! Han er vel en av de som har størst sjanse i finalen, en ekte gourmet.

Uke 8:
Deltagere: Jannecke Øinæs, Venke Knutson, Lars Eikanger og Jørn Hoel.
Jørn og Lars kom vel på delt første plass - men det er kun Lars som er nevnt som finalist. Flink med mat - spesiell humor (og latter), men alt i alt en god vert!


Uke 9:
Deltagere: Minken Fosheim, Odd-Bjørn Hjelmeset, Ailo Gaup og Anne Marie Ottersen.
Odd-Bjørn gjorde som han pleier - nemlig vant. Ikke helt bekvem på kjøkkenet, men gjorde en god innsats! Liker også å forberede seg godt!

Uke 10:
Deltagere: Petter Pilgaard, Synnøve Skarbø, Mira Craig og Håvard Lilleheie.
Ingen vinner er kåret enda, men så langt er det Mira som ligger i ledelsen. Kan Håvard overgå i morgen? Kanskje han lærte noe i fengselet? Synnøve og Petter duger ikke helt på kjøkkenet, mens Mira er et rotehue når det kommer til å sette sammen rare, men velfungerende menyer.
Time will show; I morgen!

Kanskje dere også la merke til dette, men det har vært 10 uker, med 10 vinnere - men TvNorge stiller med 8 finalister i finalen sin i morgen.
Eli Hagen, fra Uke 1, deltar som finalist. Tre finalister (fire om du regner med Jørn Hoel) mangler; Elisabeth Carew, Odd-Bjørn Hjelmeset og en fra uke 4 (Samsaya kanskje?).
Noen som vet hvorfor? Rop ut!Oppsummert, her er de 7 finalistene så langt:
Einar Gelius (min favoritt!)
Eli Hagen

Mari Maurstad
Terje Sporsem
Terje Schrøder

Nikis Theophilakis

Lars Eikanger

Siste episode går torsdag klokken 19:30.
Finalen går torsdag klokken 20:30, rett etter siste episode! Finalen skal visstnok sendes LIVE!


Flere som skal sitte klistret til tv-skjermen i morgen fra 19:30? Hvem er din favoritt? Og hvem tror du vinner hele greia?

-Daisy

10 kommentarer:

 1. Jeg har ikke sett så mye på det, men det har jo vært god underholdning de gangene jeg har fått det med meg:-) Som en svoren a1-fan (hadde vel typ 20 plakater på veggene for en del år siden) må jeg jo utrope Christian Ingebrigtsen som min favoritt!

  SvarSlett
 2. Hei,

  Så bra at du engasjerer deg! En imponerende oversikt, må jeg si...

  Svaret på ditt spørsmålet om deltagerne er først og fremst at det ikke passet for alle å delta på finalen. Det skal noe til å finne en dato som passer for så mange mennesker med tette timeplaner. I tillegg er jo dette en konkurranse som er svært uformell og humoristisk, så dermed valgte vi å ikke være helt firkantet i forhold til resultatene, men satse på å lage et godt TV-program.

  Jeg tror uansett det blir en morsom finale!

  Mvh.

  Harald Strømme
  Adm. direktør
  TVNorge

  SvarSlett
 3. TVNorges versjon av dette programmet er utrolig mye bedre enn TV3 sitt, så jeg godtet meg da TVNorge fikk mehold i retten.

  TVNorge FTW! ;D

  SvarSlett
 4. Hoho, er det bare jeg som misliker begge disse to programmene sterkt? Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke har gitt de en god sjangs, men jeg synes det ser så forferdelig.. teit ut? Hvertfall med han der Alex Rosen som bare babler og babler. Haha. Jaja, smaken er som baken!

  Sv: Tusen takk :D

  SvarSlett
 5. Sv: Oi, der burde kanskje jeg vært og..? Jeg har en tendens til å kaste alle NCF-brev, siden det ensten alltid bare handler om NCFU-opplegg, som jeg begynner å føle meg for gammel til.. Men men, det var vel et Vestfold-møte, så jeg hadde ikke hatt så mye der å gjøre uansett:-)

  Dessverre er jeg redd for at de koffertene kommer til å bli riiiiimelig fulle, men jeg kan prøve å stappe deg i håndbagasjen eller noe?

  Kåpen var, av alle ting, litt for trang over brystet! Ikke akkurat noe jeg sliter med til vanlig, så den må ha vært ekstemt liten i størrelsen... Men men.. Da får jeg jo bare finne noe enda finere:-)

  SvarSlett
 6. Sv: Jeg skal ta den største håndveska jeg har, jeg lover! :D

  SvarSlett
 7. Sv: Enig med deg, jeg er egentlig EKSTREMT skeptisk til å bestille ting på nettet.. Og du har helt rett, småkroner er også kroner.. Men jeg vil prøve denne ene gangen, for jeg er så lei av å aldri finne noe som passer ordentlig! Jeg bruker foundation hver dag, og da syns jeg det er viktig at det skal se så naturlig ut som mulig..

  Ha en fin søndag:-)

  SvarSlett
 8. Sv: Åh, men det må du jo! Utrolig bra bøker!! Filmene er jo selvsagt også bra, men de når ikke helt opp til bøkene.
  Hørtes ut som en veldig koselig kveld:-)
  God natt!

  SvarSlett
 9. Sv: Ja, ta deg en tur innom!! Det kommer til å gå fort ut, og det kommer ikke mer inn.. Ganske så eksklusiv kolleksjon:-)

  SvarSlett
 10. Sv: Hehe.. Jeg liker alt du ramset opp der, unntatt zombiefilmene, og jeg leser også Dan Brown, Stephen King, Kafka, og mye annet. Jeg er helt enig i at bøkene blir fremstilt superjentete og hjernedøde, men det er ganske feil.. Syns du burde gi dem en sjanse;-)

  Klart jeg skal skrive om sminken!! Må bare få testet den ut, prøver å gjøre det i morgen.. Jeg har ganske normal hud, men med noen urenheter, og en tendens til å bli litt blank utover dagen..

  SvarSlett