torsdag 29. oktober 2009

En bekjennelse

Jeg setter alt på pause for tiden. Studiene har jeg uheldigvis ikke prioritert nok i fra starten av (selv om alle advarte mot det) og nå har jeg mye å lese fremover.

En tv-serie jeg elsker, har jeg stoppet å se på. Grunnen er at serien er "ferdig", den produseres ikke lenger - og jeg vil rett og slett ikke oppleve det at den verdenen blir avsluttet for meg.
Høres kanskje litt sært ut - men jeg vil lissom tynne og spare på de siste episodene så lenge jeg kan. For jo lenger jeg ikke har sett den siste episoden, jo lenger eksisterer dette universet fremdeles.

Jeg er en drømmer - har alltid elsket å drømme meg bort i filmer, TV-serier og selvsagt mine egne sprø drømmer. Denne serien er en drøm jeg ikke vil skal bli ferdig.

Til helgen er det Halloween, kjæresten reiser bort hele helgen og lar meg sitte her og glo i veggen.

JEG VIL KLE MEG UT FOR POKKER!! Ei venninne mente jeg kunne kle meg ut når vi skulle på kino.. (Minner meg litt om alle LOTR-nerdene som møtte opp med sverd og alveører til Ringenes Herre-premierene)

"Vennskaps-klassen" vår på skolen arrangerer Halloween-fest, men det er litt langt unna for min del.

I dag har flere av mine klassekamerater vært på Anatomisk Institutt og fått sett på menneskers organer. I morgen er det min tur og gleder meg veldig! Det er en forskjell å lese om hvordan hjertet er bygd opp, noe annet å se det med egne øyne!

Forresten: Jeg ble så skuffet når Gelius ble overkjørt av TV-stemmene i finalen, at jeg ikke har orket å lage en kommentar om at Håvard Lilleheie vant 4-stjerners-finalen! Så da vet dere hvorfor!

Daisy

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg vet hva du mener med den tv-serien! Det er utrolig trist med siste episode av serier du liker utrolig godt, når du vet at det aldri kommer mer av den...

  Lykke til med pensumlesing!:-)

  SvarSlett
 2. Litt sånn hadd jeg det med Six Feet Under også, men heldigvis finnes det DVD-bokser ;)

  Så heldige dere er som får dra på Anatomisk institutt! Der er det sikkert masse spennende å se! Vi fikk ikke være med på noe sånt, men jeg så Bodies-utstillingen i København i fjor, og det var utrolig stilig :)

  SvarSlett
 3. Sv: Ja, men så blir innleggene dine veldig gode når de først kommer da:-)

  SvarSlett
 4. Du får se på et mennekselig hjerte alright, han trøkker det praktisk talt opp i trynet på folk, så du må nok til å med holde det:P Men det er litt kult å kulle fortelle folk at du har holdt et ekte menneskehjerte da:)

  Men nå skal jeg mentalt forberede meg på å tilbringe natta i en vond lenestol bak boka mi, så vi snakkes vel på mandag. Håper du får klådd på nok kroppsdeler i dag:)

  SvarSlett