lørdag 31. oktober 2009

Halloween-anbefaling

Om du ikke har planer om å dra på et
kostymeparty..
Om du ikke har planer om å gå trick or treating med lillesøster eller bror..
Om du ikke har noen planer at all, da bør du følge med her:

Kle deg ut, smink deg opp - selv om du bare skal være hjemme! Alltid gøy å leke med sminke og klær, gjerne i helt fremmede kombinasjoner!
Kjøp inn litt billig snop på f.eks Europris, slik at du ikke behøver å være bekymret for eventuelle egg mot utgangsdøra i løpet av kvelden.
Lag deg en hjemmelaget pizza og kos deg med tven, mer nøyaktig "The Shining".

I morgen går nemlig en kultklassiker, en fantastisk film som er for noen bedre kjent som "Ondskapens Hotell". Filmen er basert på en bok av Stephen King, har du ikke sett den før - er du rett og slett nødt til å gjøre det nå!Hva: "Ondskapens Hotell"
Når: Lørdag kl 21:50
Hvor: TvNorge
Hvorfor: Det er en skummel, fantastisk film med selveste Jack Nicholson i en av hans beste roller og Stanley Kubrick bak kameraet. En absolutt must-see!


Kjæresten er bortreist - og jeg er planløs. Jeg skal få lest endel - har eksamen o
m under en måned. Nervene slår til. Prøver å få tid til alt mulig, trening, lesing, venner. Venner har jeg vært dårligst til å prioritere. Men ting skal absolutt endres!

Hva er planene deres for helgen?


-Daisy

Bilde lånt fra movietrimmer.com


5 kommentarer:

 1. Hehe, jeg syns egentlig ikke den er så skummel jeg... Det eneste skumle er hu dama på badet, jeg får hjerteinfarkt hver gang.

  Generelt syns jeg egentlig at Halloweeen er noe tull, men jeg får nok storshoppe godteri i dag ja, jeg er ikke interessert i å vaske egg av døra i morgen;-)

  Kos deg med Halloween, lesing og film!

  SvarSlett
 2. Sv: Takk, så snilt av deg:-)

  Jeg blir ikke særlig redd av blod og gørr, jeg blir mer redd av f.eks. The Ring. Overnaturlige ting er mer skremmende enn skumle menn med kniv;-)

  SvarSlett
 3. Jeg digger den filmen:) Men blir nok lite og koslig kostymeparty og pumpkincarving med muffins som resultat i dag. Du får kose deg med filmen;) Snakkes på mandag!

  SvarSlett
 4. Sv: Greeeit, da får jeg presisere bedre. Enkelte "overnaturlige" filmer er skumle. Hehe.. Jeg syns det er skumlere å ikke helt forstå hva som skjer enn sånn som i f.eks. Fritt vilt, der det kommer en mann og hogger i hjel den ene etter den andre, eller Skrik, der de blir stukket i hjel på rekke og rad. The Shining er overnaturlig, men likevel ikke skummel på samme måte. Kan ikke helt sette fingeren på hvorfor, men;-)

  Happy Halloween til deg og:-)

  SvarSlett