Dette er en superenkel oppskrift, til enten en forrett eller som litt snacks en lørdagskveld!
Du trenger:
Fersk asparges
Skinke
Litt olje
Parmesan(valgfritt)
Skinke
Litt olje
Parmesan(valgfritt)
Du kan bruke spekeskinke, Serranoskinke eller Parmaskinke. Jeg velger som oftest Serranoskinke, men dette er veldig individuelt!
Først gir du aspargesen et kort dykk i kokende vann. Som tidligere nevnt blir aspargesen fort slapp og dvask om den koker for lenge. Legg de gjerne en kort stund i kaldt vann etter kokingen.
Så tar du og surrer skinkene rundt aspargesene, slik at aspargesene blir kledd med hver sin skinke bit. Så varmer du stekepannen med litt olje i - legg aspargesen med skinken i pannen en kort tur. Når du ser at skinken begynner å bli litt gyllen er de ferdig! Liker du parmesan kan du godt rive litt over retten på tallerkenen.
-Daisy
Først gir du aspargesen et kort dykk i kokende vann. Som tidligere nevnt blir aspargesen fort slapp og dvask om den koker for lenge. Legg de gjerne en kort stund i kaldt vann etter kokingen.
Så tar du og surrer skinkene rundt aspargesene, slik at aspargesene blir kledd med hver sin skinke bit. Så varmer du stekepannen med litt olje i - legg aspargesen med skinken i pannen en kort tur. Når du ser at skinken begynner å bli litt gyllen er de ferdig! Liker du parmesan kan du godt rive litt over retten på tallerkenen.
Ååå, det så kjempe godt ut! Og litt uten om det vanlige. Jeg husker ikke om jeg liker asparges, hehe. Får forsøke en gang!
SvarSlettTusen takk for stemmen på blogg VS blogg hos Kari foresten, setter veldig stor pris på det :)
Klem fra meg