torsdag 26. november 2009

I'm alive! o_O
Jeg har bare ikke hatt mulighet til å prioritere bloggen i det siste. Istedet har jeg forsøkt å holde meg benket foran skrivebordet og nilest om kroppen vår! Eksamen var i går, om jeg står får være en annen sak! Poenget er: Jeg kan slappe av litt, finally! Etter eksamen følte jeg meg fysisk dårlig, sikkert et tegn på hvor stor påkjenning en viktig eksamen kan være! Kjæresten var super og lagde middag til meg (jeg hjalp litt til da!): Biff med noisettes, gourmetløk og bernaise!

Har omsider startet med sykdomslære på skolen, en snarvisitt innom det vi mest sannsynlig møter i praksis på sykehjem/pleiehjem: Hjerneslag, Diabetes og Demens. Praksisperioden starter om to uker, og selv om jeg per i dag jobber på et pleiehjem og har en god del erfaring med f.eks Demens, er jeg nervøs. Nå skal jeg ikke være "pleieassistenten" - jeg skal være "Sykepleierstudenten": to forskjellige roller.

Ellers overlevde kjæresten 1-ukes ferietur til Tyrkia med kompisene sine - jeg overlevde å være alene i Norge! Hurra for meg!

Nå er fokuset mitt fremover julebordet til kullet mitt og julegaveshopping til familie og venner. Startet heldigvis så tidlig som i August og handlet endel gaver da, men det er jo selvfølgelig de vanskeligste gavene igjen: Typen, Mamma og Pappa.

-Daisy

2 kommentarer:

  1. Gaver til kjæresten er umulig! Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe..

    Gratulerer med vel overstått eksamen da!:-) Godt å ha en snill kjæreste som kan varte opp litt, det var velfortjent.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med vel overstått eksamen!

    SvarSlett