onsdag 4. november 2009

Mobil-kaos!

Jeg må ha meg en ny mobiltelefon.

Min gamle Sony Ericsson W800i(som du ser til høyre) synger på siste verset og oppfører seg mer og mer ustabilt.
Den slår seg av når jeg skal sende melding - og i samme prosess sletter siste ringte numre og alt av slik "uviktig" informasjon. Den er jo også sikkert nærmere 4-5 år gammel, så en utskiftning er absolutt på tide!

Problemet mitt nå er at det rett og slett finnes for mange telefoner å velge i mellom.

Hva jeg ønsker ut av min fremtidige baby (mobiltelefon):
  • Touchscreen
  • Mulighet for Wi-Fi-tilkoblinger.
  • God "nettleser"
  • GPS (ikke nødvendig, men utrolig fancy!)
  • Greit mediahåndtering
Jeg så denne her på en TV-reklame i stad, Samsung Corby. Tydeligvis veldig rettet mot "Facebook"-brukerne, men virker ellers litt tam på funksjonsevnen, tror jeg.. Veldig søt da!
Forresten, var/er ikke Corby slike microbølgeovn-innbakte pizza-dingser?Bildet er hentet fra www.infooftechnology.info

Jeg er en "fattig" student, så pris er viktig. Utseendet er ikke fullt så viktig. Kom med deres anbefalinger, please! Gi meg en link så er jeg veldig fornøyd.

Jeg vet sikkert noen kommer til å si: "Hva med iPhone?" - men den har jeg bestemt meg for å ikke vurdere. Litt pga pris og abonnementene som følger/fulgte med. (Litt anti-apple, hehe)

-Daisy

1 kommentar:

  1. Enig med deg, jeg er også anti-Apple! Apple brukes kun til iPod, ikke noe annet.. Men jeg har HTC Magic, og er kjempefornøyd! Verdt å sjekke den ut:-) Tror du kan få den ganske billig hvis du kjøper den med abonnenment, og ikke insisterer på å kjøpe uten, sånn som jeg gjorde:p

    SvarSlett