tirsdag 15. desember 2009

Livet går videre,

..har jo aldri opplevd at det har stoppet opp. Selv om tiden til tider kan gå utrolig sakte, så settes aldri livet på pause.

Bilen er hjemme fra verksted: 5000,- ut av vinduet - eller ut av kontoen blir mer passende. Resten av reperasjonene venter jeg med, har rett og slett ikke råd. Bilen er kjørbar og det er det som teller akkurat nå.

Ellers har julebordet for sykepleiestudentene gått av stabelen, jeg tror de fleste var fornøyde - jeg koste meg ihvertfall! Eneste som var litt snålt var den glutenfrie brune sausen jeg fikk; Den smakte gløgg. Rareste sausen jeg har smakt! Men, men - alt kan ikke være perfekt!
Jeg er nå i praksisperiode på pleiehjem/sykehjem/gamlehjem (hva enn du kaller det) - og syns det så langt går bra. Eneste som tynger er alle oppgavene som skal leveres jevnt og trutt igjennom perioden, som er på 8 uker totalt.
Er inne i min 2. uke nå og skal ha fri i jula, de resterende ukene kommer etter jul.
Det jeg syns er vanskeligst er det å vurdere seg selv.
Hvor flink er jeg til å kommunisere med pasientene? Hvor flink er jeg til å pleie de, veilede de?

Julegaveshoppingen er jeg ikke ferdig med, mangler enda noe til typen. Utrolig vanskelig, han har jo alt han trenger. Ingenting som roper: DETTE TRENGER HAN!
Jeg skal jobbe litt jula, gleder meg! Savner å være der!

Ellers skal jeg forsøke å gjøre ferdig en pleieplan i løpet av juleferien, om jeg bare tar meg selv i nakken litt.

Noen tips til gave til fjompen(typen)?

Daisy

2 kommentarer:

  1. Saus som smaker gløgg? Spesielt..

    Jeg har rett og slett kjøpt alle Istidfilmene på Bluray, skikkelig dårlig fantasi!

    SvarSlett
  2. Mannebein er umulig å handle til... De ønsker seg jo aldri noe, og trenger aldri noe! Tips fra meg må være noe dere kan gjøre sammen. Konsert eller billetter av noe slag?

    SvarSlett