tirsdag 30. mars 2010

ORLY?

Bilde: imdb.com

Ricky Martin er ute av skapet - men hvem i denne verden er det som egentlig har sett på han som en heterofil mann?! Latinske rytmer og ballader med forskjellige kvinnlige storheter er ikke nødvendigvis et kjennetegn på det ene eller det andre - men han har alltid manglet det kvinnelige beviset.
Heterofile menn lager babyer med heterofile kvinner (som oftest^_-), ikke bestillingsbabyer via surrogatmødre.

Det er trist at verden for noen fremdeles er slik at man heller holder sin legning skjult enn å være sitt sanne jeg.
Men jeg syns det er flott han endelig har kommet ut, selv om han ikke akkurat tok en Sturla på oss.

Kom dette overraskende på deg?

9 kommentarer:

 1. Jøss da, flott for han. Antallet folk som var overrasket er vel pent lite.

  SvarSlett
 2. Ya RLY! Nei er nok ikke helt overraska gitt

  SvarSlett
 3. Like overraskende som at Juleaften er på den 24 desember hvert år.

  SvarSlett
 4. Nei, det var nok ikke noe sjokk;)

  SvarSlett
 5. Ikke overraskende - men bra for han!

  sv: Baba nation var virkelig god musikk synes jeg, de hadde masse catchy sanger! Så det var synd de bare forsvant etter noen år.....jeg vil gjerne ha de tilbake, men det er vel å håpe på for mye!

  SvarSlett
 6. Sv: Ja, jeg fikk det hos broren min en gang, men har ikke kjøpt det selv. Er det de fra Meny? De er egentlig ganske gode:) Soyasaus har jeg aldri tatt så tungt, er nemlig ikke så stor fan av det.

  Åååh, Sims! Jeg savner det gode gamle Sims, jeg. Sims 1!!<3 Hehe..

  SvarSlett
 7. Jeg har lest mer hele uka jeg. Dessverre så viser det seg at jeg totalt ikke har lest noe mer enn grunnlegende sykepleie 4 til dags dato. Hurra for motivasjon til å lese xD Satser hardt på pleieplan i morra jeg altså:O

  SvarSlett
 8. Jeg har prøvd i allefall, men det er litt merkelig det der. Når man har god tid ellers så setter man seg heller og leser enn å gjøre husarbeid, men når man snart har eksamen og begynner å få dårlig tid på å lese så begynner man med husarbeidet og utsetter lesinga xD

  Jeg sitter også på lille Adal, så da ser jeg deg i morra. Har vi labøvelse på onsdag? kl når? Det hakke jeg fått med meg vettu:P

  SvarSlett
 9. Sv: Åja, det er sant. Hva het den soyasausen igjen? Skal legge ut tips om både risnudler og soyasausen i innlegget, med creds til deg;)

  Så kjedelig at du må holde deg unna havre også da. Kanskje den havren du har vært borti ikke har vært helt 100% ren? Jaja.. Det sikreste er jo sikkert uansett å holde seg unna:)

  SvarSlett