fredag 13. august 2010

Noe å lese på..

Legg merke til den rene, pene forsiden på SFX-bladet mitt: Pretty pretty! =D
I dag fikk jeg endelig bokpakken jeg har ventet på, med tre bøker av Max Brooks.
World War Z, The Zombie Survival Guide og  The Zombie Survival Guide: Reportet Attacks. Sistnevnte er i tegneserieform. De er i zombiesjangeren og jeg har aldri lest noe i den sjangeren. Filmer er nå en ting, hvordan det tar seg ut i bokform er noe helt annet. Jeg er ihvertfall spent!

Slik ser forsiden ut uten abonnement.
Så fikk jeg en overraskelse i posten og. Jeg er filminteressert og abonnerer allerede på filmmagasinet "Empire" - jeg elsker Sci-Fi, og et annet magasin jeg ofte har kjøpt på Narvesen (til over 100-lappen) er SFX. Et blad som tar for seg Sci-Fi serier, filmer og lignende. Her er det mye fokus på filmer hvor spesialeffekter står høyt (La oss snakke Avatar eller LOST dere?), SFX står ofte for; "Special Effects". Grunnen til jeg nevner Avatar, er for at dere skal forstå at det ikke nødvendigvis er snakk om Star Trek og Star Wars med en gang man nevner Sci-Fi. (Selv om disse to absolutt hører hjemme der.)
Det er et blad hvor man får intervjuer med skuespillere, regissører m.m. Informasjon om kommende filmer, serier og lignende.   
Et filmmagasin, med andre ord. (Åpenbart, ikke sant?)
SFX-abonnementer får også en rensket forside på bladet, uten all "salgs-teksten" som skal lokke vanlige kjøpere til å velge akkurat det bladet fra bladhyllen.

Anyways, så abonnerte jeg på dette for 1 måned tid siden. Slike blader kommer kun ut en gang i måneden, så det har blitt lang ventetid, ihvertfall for meg. Men nå gleder jeg meg til å sette meg ned, lese igjennom alt, kanskje et par ganger - det er tross alt på engelsk. Og så er det andre filmbladet rett rundt hjørnet det også - så da blir det en liten julaften til, midt i august!

Man sparer mye penger på å abonnere i stedet for å kjøpe det på f.eks Narvesen. De krever blodpris for sine utenlandske magasiner - og om man kjøper f.eks 4 utgaver i løpet av et år, har man raskt brukt like mye som et års abonnement koster (12 utgaver). Man tjener som regel på å abonnere, om det så er på Det Nye eller SFX.

Om du i det hele tatt har et fnugg nysgjerrighet i deg, så kan du (om jeg har valgt rett link..) ta en snartitt på SFX sin siste utgave her: Snartitt på SFX!

-Bestiller du blader fra inn/utlandet? Isåfall hvilke?

-Silje

2 kommentarer:

  1. Ser ut som du har mye lesestoff du kan kose deg med framover! Jeg bestiller ingen blader fra utlandet, kun norske blader!
    Sv: hehe ja vi bør kanskje gi filmen en sjanse til, i hvert fall for å skjønne litt av handlingen...men den var rar altså, det er sikkert og visst!!

    SvarSlett
  2. Zombie boka har jeg og, ikke begynt å lese enda, men snaart D:D

    SvarSlett