torsdag 12. august 2010

Lakse-burger (Fønix burgerbrød)

Fant her om dagen hamburgerbrød fra Fønix i fryseren på Meny. Fønix sine glutenfrie varer er som regel i en klasse for seg, så jeg måtte kjøpe de med meg selv om jeg hadde fryseren full av andre hamburgerbrød.

Jeg ønsker som de fleste andre å være litt sunnere - en grillsesong er straks bak oss, så jeg fant ut at i stedet for å lage eeenda en hamburger, så lager jeg istedet en lakseburger! Sunt og forhåpentligvis godt!

 
Lakseburger ala Silje
 • Hamburgerbrød fra Fønix
 • Laksefilet
 • Vestfoldsalat
 • Lett Thousand Island-dressing
 • Agurk
 • Salt, pepper og sitronsaftJeg varmet hamburgerbrødet i grilljernet til det ble fint og gyllent. Stekte laksefileen i en panne med smør, saltet, peppret og dryppet litt sitronsaft på den. La dressing og salat på hamburgerbrødet, la laksen på topp og toppet med et par skiver agurk.

Neida, dette var egentlig kjempe easy - så ikke misforstå og tro at jeg forsøker å stjele kokke-cred pga dette måltidet! Jeg spiser svært lite fisk, så dette er en ålright måte for meg å få i meg litt etterlenget fisk på! Smakte veldig godt, selv om jeg var litt forsiktig med krydder og sånt. Kan tenke meg litt opphakkede tomater med litt krydder kunne passet på toppen, ketchup blir for kræsj.

Over til det som faktisk teller; Hamburgerbrødet!
Det smakte kjempegodt - som Fønixproduktene pleier å være, var også denne luftig og fin i konsistensen. Den har en "normal"-form og jeg innbilder meg en "normal" smak også. Den ser og smaker som noe som man ikke ville trodd var glutenfritt - og det er vel det største komplimentet jeg kan gi den!
Siden jeg egentlig ikke er en fiske-fan, men fordi brødet var så sabla bra - får den...:
-Spiser du nok fisk? Hvordan får du i deg nok?  (Fiskebollepower her i gården! )

Her er link til Fønix sine nettsider - for dere som måtte være interessert!

-Silje

2 kommentarer:

 1. Fisk er jo kjempegodt! Men jeg får sikkert ikke i meg nok. Min kjære spiser ikke fisk, så derfor får jeg bare spist det når han ikke er hjemme. Lakseburger er fantastisk, men jeg har faktisk bare spist det én gang, og det var (kremt) på McDonalds.

  SvarSlett
 2. Det så ganske godt ut! Jeg er veldig glad i fisk, men spiser kanskje ikke så mye som jeg burde. Blir litt Fjordland fisk noen ganger, eller ordentlig fiske-middag hjemme hos mor en gang i blant!!

  SvarSlett