torsdag 5. august 2010

Underholdning i vente!

Det er et par filmer  og serier jeg venter spent på skal komme (eller bli ferdig lagd) - og jeg tenkte jeg kunne dele de med dere.

Det er en zombie-serie basert på rekke grafiske noveller i fra Statene. Høres teit ut? Vel, jeg tror tiden er moden for det.
Den følger en politibetjent som blir skutt mens han er på jobb. Han våkner på et sykehus som er øde og forlatt. Utenfor finner han ut at verden har endret seg mens han var i koma og at de døde nå vandrer gatene.

Begynnelsen minner veldig om "28 Dager senere"-starten, men videre oppbygging i serien er jeg ikke kjent med, har ikke lest bøkene og ikke sett serien. Serien blir først sendt i Statene i oktober, når og om den kommer til Norge er enda uvisst.

En film som enda ligger langt fremme i fremtiden.
Basert på boken med samme navn skrevet av Max Brooks, filmrettighetene er kjøpt opp av produksjonsselskapet til Brad Pitt og siste nyhet er at Brad Pitt skal spille i filmen også. Det var mange om beinet for å si det sånn, produksjonsselskapet til Leonardo DiCaprio var også med i budrunden.
Det er lite informasjon om filmen - da den ikke kommer ut før tidligst 2012 (ifølge IMDb), men boken er det informasjon om.
Jeg har ikke lest den heller (uff, dårlig av meg!) men jeg har bestilt den og venter den i posten any day now!

Story: Via flere intervjuer med overlevende fra den da avsluttede zombie-krigen, får man et bilde på hvordan World War Z (Zombie-krigen) herjet verden. Japp, enda en zombiefilm! Men ikke må være tøys selv om det ikke inneholder en likbleik vampyr eller en oppbola varulv. Boka tilbragte 4 uker på "The New York Times Best Seller List" - og toppet på plass nr 9. Den har også solgt nærmere 600.000 opplag (ulike formater, er også lydbok). Boka har fått god kritikk fra flere plasser.
Jeg venter ihvertfall i spenning!
Nettsider: www.dagbladet.no, www.empireonline.com, www.vg.no
Musikal-film med Cher, Christina Aquilera m.m.
Handler om ungjente som reiser til Hollywood med stjerner i øynene og ender opp på en Burlesque-klubb drevet av en tidligere danser. Ungjenta er Aguilera og den tidligere danseren er Cher. Jeg personlig digger Cher - alltid gjort og kommer nok alltid til å gjøre det! Tøff dame, konge stemme - og eksentrisk på en deilig måte! La oss heller ikke glemme at hun har faktisk vunnet en Oscar for sine tidligere film-prestasjoner. Dette er Christina Aguilera sin første spillefilm - om det blir en "Crossroads" ala Britney eller en "Glitter" ala Mariah gjenstår å se!
Ifølge IMDb har filmen Norgespremiere 28.januar 2011.

Her er trailer for filmen, litt lettere å danne egne tanker og meninger da:
Noe som virket interessant? Hva venter DU på?

-Silje

2 kommentarer:

  1. Haha, og IGJEN har jeg ikke engang hørt om noen av filmene. Vi har visst veldig forskjellig smak:p

    Sv: Nei, jeg gjø det bare via nettleseren på mobilen. Vet ikke helt åssen jeg gjør det på mail...?

    SvarSlett
  2. Spørs om jeg kommer til å se noe av dette...ikke helt min smak!! Jeg er lei meg for at både 24, Lost og Ugly Betty er over...så jeg tror faktisk ikke jeg gidder begynne følge med på noe nytt.

    SvarSlett