tirsdag 3. august 2010

Negleferie!

En av de jeg kjøpte.

Nå har jeg endelig ferie. For meg er det en mulighet til å gjøre noe jeg ikke ellers gjør..
Nemlig å lakke og stæsje opp neglene mine! På jobben min er det ikke aktuelt med neglelakk og lange negler, men nå, når jeg har ferie kan jeg altså ta opp igjen gamle synder! Jeg har lakket tåneglene i knæsjrosa Depend-neglelakk, men hendene har vært rene og ufargede.

Jeg var ute i byen på jakt etter en spesifikk Depend-neglelakk jeg ville ha, jeg fant den ikke - men benyttet meg av et "2 Depend-neglelakker for 39kr" -tilbud på Cubus likevel. Man kan jo egentlig ikke få for mange neglelakker. (Egentlig kan man det - jeg kastet sikkert 15 stykker tidligere i år når jeg ryddet opp i neglelakk-skuffen, men det velger jeg å glemme når jeg handler!)


Bilder er fra Depend.no
Det som ihvertfall var en positiv overraskelse for meg, var at man på Depend.no kan bestille neglelakker og mye mer! Jeg fant også produkter jeg ikke har funnet i butikkene.


Bestilte klistremerker (Neglestickers) til neglene og neglelakken jeg så desperat trenger - eneste minuset er at leveringstiden er alt fra to til ti dager.. Håper at jeg får den raske varianten!

Dette er den "turkis-ishe" er den jeg bestilte på nettet - vet ikke om den er så fin på meg, som den er på andre jeg har sett den på, men det finner man fort ut av!

Hvilken neglelakk-farge er din favoritt for tida?


-Silje

4 kommentarer:

 1. Oi, jeg visste ikke om den nettsiden, så kjekt!

  For øyeblikket går det mye i Smokey Brown fra e.l.f., og en lys rosafarge fra Depend:)

  SvarSlett
 2. Bruker bare blank, men synes det funker fint :D

  SvarSlett
 3. Stilig den turkise! Jeg bruker mye mørk lilla eller hvitaktig jeg om dagen!
  Sv: Ja sikkert ikke dumt å ta opp samtalene. Når jeg ringte kundeservice forrige uke var det en idiot jeg snakka med, som var så frekk. Da følte jeg meg dum... Men han i dag var hyggelig, så jeg håper han holder det han har lovet.

  SvarSlett
 4. Marit: Blank er egentlig det mest ryddige - knæsjfarger er jo en "statement", og i blant funker det rett og slett ikke ;D

  vestfoldgirl: Ja, den turkise er elsk! Hadde klart å bestille noen feil klistremerker, med dalmantinere ^_- (I don't even like dogs ;D) så de blir gitt bort - resten av klistremerkene virker kule. Gleder meg til å prøve det ;D

  -Silje

  SvarSlett