mandag 2. august 2010

Allergimat.no-shopping!

fra Allergimat.no
Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, nærmere bestemt en pakke fra Allergimat.no!
Jeg har flere ganger bestilt glutenfri matvarer derfra og har i all hovedsak vært fornøyd. Har opplevd å måttet klage en gang (muggent pitabrød, usj!) - fikk pengene tilbake uten problem! Her finner jeg varer jeg ikke finner i butikken hjemme, bl.a annet fra produsenter fra Amerika og Europa. Jeg har kjøpt en del LivWell-produkter denne gangen: rundtstykker, rundstykker med frø, ciabattaer og pitabrød.

fra Allergimat.no
Det som er fint er at disse ikke trenger å ha det kjølig - veldig praktisk nå som jeg skal reise på en liten ferietur. De er også pakket inn i små, søte porsjonspakker.
Ellers var det tilbud på Mikke Mus-kjeks, noe jeg måtte slå til på! Husker når jeg var liten, så var jeg alltid sjalu på de som kunne spise kjeks og sånt - mens jeg måtte forholde meg til sjokolade-Mikke Mus istedet.
De var veldig gode, med vaniljesmak - men om jeg virkelig trenger de er en helt annen sak!

Skjermdump: Allergimat.no

Allergimat.no er ikke kun for oss med Cøliaki, men inneholder matvarer som er tilrettelagt mange ulike intoleranser og allergier. Man huker av for hva man er på utkikk etter, og søkene blir så tilrettelagt etter det. Veldig ryddig og greit, selv om man ofte kan få frem ting som er en "selvfølge" at er glutenfritt, eller laktosefritt - men jeg har ikke funnet noe feil så langt.

Jeg syns det er sært å handle mat over nettet, men dette er matvarer som heldigvis takler en tur i posten. Jeg vil ihvertfall anbefale alle som til vanlig bruker slike produkter, om å ihvertfall ta en titt på siden - kanskje finner man noe man ikke trodde var tilgjengelig i Norge.

Har du noensinne shoppet mat over nettet?

-Silje

1 kommentar:

  1. Jeg har aldri kjøpt mat over nettet. Kjenner jeg er litt skeptisk! Men vi bestilte ofte glutenfri mat fra Jonassen & co (Han som kjører rundt vet du.) da jeg var liten, og det blir jo mye det samme. Skal uansett sjekke siden:)

    SvarSlett