tirsdag 19. oktober 2010

Flowers and butterflies


Et par dager uten jobb gir muligheten til å leke litt med neglene.

Under to uker igjen av praksis, det har gått så fryktelig fort. Blir rart å komme tilbake på skolebenken etter 10 uker på sykehuset, men det går nok bra. Hele året kommer nok til å løpe fra meg, disse 10 ukene har blitt borte på et blunk, så er det 10 uker på skolen, 10 uker på sykehus, så skole igjen og 2 uker praksis på helsestasjon. Sistnevnte er i Mai, så det går fryyyktelig fort! Whoops, så er det sommerferie igjen lissom!

Og som nevnt tidligere; Jeg har hatt en fantastisk periode i praksis så langt =)

-Silje

5 kommentarer:

 1. Åh så søte negler :) Så bra du trives i prakis, ukene går ofte fort da! Blir nok litt tungt å sitte på skolebenken igjen da...men det går bra!

  SvarSlett
 2. Sv: Ja det er litt spennende!! Jeg har møtt noen fra nettet før....for mange mange år siden, og de var jo frosker de og. Men kanskje dette er prinsen....det gjenstår jo å se!!!

  SvarSlett
 3. Sv: Nei det er ikke min klasse sin kunst i hvert fall...men det kan godt være de som har forming som fordypning i 3.klasse...kan tenke meg kanskje det er deres kunst!! Hehe tror ikke min hadde vært bra nok til å henge på Bakkenteigen gitt ;)

  SvarSlett
 4. Litt ymse steder på internett får man kjøpt den fra, husker aldri helt, men det navnet er det bare å søke på.

  Jo takk takk:D Jeg måtte prøve noe nytt, selv om jeg ikke er 100% fornøyd med layouten så er den bedre enn den forrige:) Lenge siden du har oppdatert nå!

  SvarSlett