tirsdag 30. november 2010

Et avbrekk i skolearbeidet

Ohh - jeg løper først til bloggen min når jeg vet jeg egentlig burde gjort andre ting; som f.eks skrive en fordypning om behandling ved nyresvikt. Hjelpes!


Men siden jeg har rotet meg inn her, kan jeg gi en liten update:
Jeg er for lengst ferdig med sykehuspraksis nr. 1, hadde det kjempeflott og savner gjengen der! Er over halvveis ferdig med gruppearbeidet vi holder på med på skolen. Gruppearbeid er anstrengende, men også utrolig morsomt - ting eksploderer når så mange (9stk) ulike personligheter og meninger møtes i et lite grupperom! Men det er halve morroa! Denne gruppearbeidperioden er en læringsprosess rettet mot eksamen vi skal ha i januar.. Føler jeg allerede har dårlig tid - angst på forskudd!

Jula er rett rundt hjørnet - jeg er rakafant for øyeblikket, men har heldigvis handlet inn en del julegaver før møllen angrep lommeboka! Jeg kommer som vanlig til å benytte ferien til å få inn litt kronasjer på kontoen - men julaften, den skal jeg ha fri i år. Forresten, i morgen er det 1.desember, jeg har ikke laget noen pakkekalender - har ikke en gang fikset sjokoladekalender.. Kan skylde på studenttilværelsen, ikke sant?
Jeg har ihvertfall gjort klart intro-melodien fra "Tre nøtter til Askepott" klar som ringelyd på mobilen - skal bokstavelig talt ringe julen inn!

Ellers har jeg gått "amok" på Ebay igjen - kan fortelle mer om det senere, det kjedelige er bare at det tar i verste fall 1 mnd før tingene ankommer min postkasse!

Tålmodighet er en dyd!

Ellers må jeg minne alle cøliakiere der ute om at FØNIX har julekaker til oss - men raska på :D

-Silje

5 kommentarer:

 1. Å, koselig ringetone! Hadde det ikke vært for at jeg allerede hadde en ringetone som gjorde meg glad i hjertet hver gang jeg hørte den (SATC-introen), så skulle jeg byttet til den.

  Jeg skal gjøre unna årets julekakebakst neste uke, uten hjelp fra Fønix. Men med masse hjelp fra mamma;)

  SvarSlett
 2. Sv: Oppskrifter skal du få! Må bare få dem selv først;) Tror vi skal lage pepperkaker, sjakkruter, og noen vanvittig gode kjeks/småkaker med peanøtter og sjokolade, som er fast inventar i julen:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har fullt opp ja...og gruppearbeid med så mange må være krevende! Jeg synes det er krevende nok med 4-5 stykker på gruppe! Det går i ett her også med eksamen og sånn...men skal bli så glad når jeg får litt ferie om tre uker!!
  Du får stå på videre :)

  SvarSlett
 4. Har du en mailadresse? Tenkte å sende deg litt oppskrifter:)

  SvarSlett
 5. Jeg er fornøyd med en C jeg :) særlig i et fag jeg ikke er særlig god i....og er bare så letta for at jeg sto!! En eksamen igjen før jul...sukk....Håper det går bra med gruppearbeidet deres også!

  SvarSlett