tirsdag 25. januar 2011

Made in Hong Kong

Ahh, elsker som sagt eBay - er så mye rare ting der, til en utrolig billig penge.
Før jul hadde jeg et lite eBay-rush på neglesaker og den siste pakken mottok jeg først nå. Den hadde visst blitt stoppet i tollen og åpnet! Pent klistremerke hadde den fått på seg av Tollmyndighetene også!
Det jeg fikk er noe utrolig praktisk, ihvertfall for meg.
Jeg elsker neglelakk og neglestæsj, men jeg jobber i et yrke hvor det ikke er akseptabelt med neglelakk på jobb.


Så det jeg bestilte fra eBay var neglelakkfjerner-wipes: Små, søte bokser som inneholder 32 ark med neglelakkfjerner. Veldig praktisk å ha i vesken, spesielt for meg som ofte glemmer å fjerne neglelakk før jeg møter på jobben. Vet ikke hvor eller om sånne er til salg i Norge, men disse var veldig billige; 3 bokser til omtrent 12 NKR(inkl. frakt) per boks. Mange forskjellige dufter er også tilgjengelig.
Om noen er interessert i å kjøpe slike, så var det born_pretty jeg handlet fra. Tok som sagt lang tid å få pakken, nesten 1 måned - men tror dette har en del med Tollvesenet i Norge å gjøre.
To x jordbærlukt, og en med liljelukt.

Veldig tynne ark, dro med meg to første gangen;)

Fjerner neglelakk litt tregt - men den fungerer ihvertfall!

Konklusjon: Veldig greit å ha i vesken - tar liten plass. Men ville ikke hatt denne som min eneste neglelakkfjerner.

-Silje

4 kommentarer:

 1. Du får kjøpt dem rundt omkring her også. Kanskje ikke samme merket, men jeg har sett sånne neglelakkfjerner pads på Lindex og Cubus hvertfall. Har dem sikkert på parfymerier også:)

  SvarSlett
 2. ebay er min venn:) Greit å ha hvertfall:)

  SvarSlett
 3. Det så jo kjempesmart ut!! Sånne burde jo egentlig alle jenter ha liggende....for å få vekk neglelakken! folk finner så mye rart på ebay, jeg må sjekke det ut en dag jeg har tid!!

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg skjønte noe av ebay! ;p

  SvarSlett