søndag 23. januar 2011

Forberedelse + litt kos

En avslappende helg, i påvente av 10 uker med sykehuspraksis.
Blir alltid litt stressende med praksis, spesielt kombinert med privat jobbing. Men det er bare noe jeg må klare å sjonglere. Men det som er positivt å tenke på, er at når denne perioden er over, så er det vår - med sol, milde dager og fuglekvitter. Og da er det en periode med skoleundervisning og to uker praksis, så er det sommer!
Så sånn sett er sommeren rett rundt hjørnet!

Bilde fra bianco.no
Snart har jeg forøvrig bursdag også, om en snau måned. I fjor fikk jeg gavekort til Bianco - men siden jeg ikke bare kjøper for å kjøpe, har jeg ikke funnet noen sko verdt å bruke det på enda. Men siden gavekort har en "holdbarhet" på 1 år, har jeg hatt litt dårlig tid. Var innom Bianco - og skjebnen smilte mot meg; SALG!
Hvem liker ikke salg? Ordnet meg 3 par sko til 500,- (som forøvrig var gavekortsummen, så med andre ord 0,-)Så er egentlig veldig fornøyd..
Bilde fra bianco.no
Nå må bare snøen smelte bort, så er det ut og traske i nye sko!
Ellers er det siste innspurt for å forberede seg til morgendagen - lese litt pensum, finne frem nødvendigheter som jobbesko og den slags og finne "roen"! Alltid litt spennende med en ny post med nye mennesker å forholde seg til - for ikke å glemme; litt skummelt også.

-Silje2 kommentarer:

  1. Åå, så fine sko! Kunne godt tenkt meg alle tre jeg:) Lykke til med praksis i morgen!

    SvarSlett
  2. fiiine sko :) Går nok bra med praksis og jobb skal du se ;)

    SvarSlett