lørdag 19. februar 2011

Krigen mot vinterkulda!

Nå er det rett før huden min resignerer mot den lange vinteren vi har hatt. Det er ikke bare den som lengter etter sommersola, men den lider en stor nød når det er minusgrader.

Har vært ute i dag og kjøpt det jeg kunne finne (almost) av kremer som skal gi den en god beskyttelse mot vinterens herjinger.
Var tilbud på Boots med 3 for 2 av kulde-kremer og den slags, så det passet meg veldig godt!

Vet ikke hvordan disse er, utenom A-Derma Exomega - den elsker jeg!
Men var på DermoApo.no og leste om deres anbefalinger, og da ble Avène Cold Cream nevnt som et godt valg for mine hudproblemer. DermoApo er infoside om A-Derma-serien og Avène-serien, så der kan man lese litt mer om de om man vil.

Dexem tok jeg med bare i tilfelle alt annet ikke fungerer, så får nesten håpe jeg slipper å bruke denne.

Noen andre enn meg som sliter med dette kalde været? Hva er i såfall din mirakelkur?


-Silje

4 kommentarer:

 1. Kjenner ingen av disse og har heller ingen mirakelkur. Men burde kanskje prøve noen av disse...for huden tørker jo helt ut i denne kulda. I tillegg blir det mye vasking av hender nå som jeg er i barnehage...det er ikke bra!

  SvarSlett
 2. sv: helt vanlig melange. eller så kan du jo bruke smør uten tilsatt salt bakesmør.
  husk at det er best å jobbe med smøret om det er romtemprert:)

  SvarSlett
 3. JAA, du er ikke alene :O Til kropp, hender og lepper bruker jeg Body Shop sine Hemp produkter. Har aldri vært borti noe som funker bedre mot tørr hud, det er nesten et mirakel! :D I ansiktet bruker jeg Decleor produkter for tørr hud. Huden min er ikke tørr i det hele tatt mer når jeg bruker disse produktene :)

  SvarSlett