torsdag 7. juli 2011

Eksamen bestått!

Ventetiden på nærmere 3 uker er over, og i går fikk jeg omsider vite om hjemme-eksamen vi hadde før sommeren hadde gått bra. Og det hadde det! Ikke bare bestod jeg, men jeg er fryktelig fornøyd med karakteren: B! Vakreste lille bokstaven jeg kan tenke meg akkurat nå!
Hehe, oppgaven vi fikk ble tolket veldig forskjellig blant de jeg snakket med i klassen, derfor var jeg i grunn veldig usikker på om jeg hadde forstått oppgaven rett og besvart den godt nok!
Nå er ihvertfall den usikkerheten borte, jeg vet fremdeles ikke om det var noen fasit i forhold til hvilken retning man skulle å gå i vedrørende oppgaven, men jeg vet at jeg ihvertfall besvarte oppgaven godt nok!

Nå er det sommer (med masse jobbing) og litt ferie før skoleåret starter 15. august! Det blir det siste året mitt og allerede første uken starter vi med lange dager med psykiatri-undervisning før det bærer ut i praksis!
Føler ting går så fryktelig fort, kan nesten ikke forstå at det nå kun er et år igjen til jeg (forhåpentligvis) er ferdig utdannet sykepleier.

Ferieplanene er fremdeles ikke bestemt - ender sikkert med en kjempedyr på dagen-tur til London som jeg egentlig ikke har råd til! Får legge hodet i bløt, så kanskje jeg finner på en bedre ferieplan!


-Silje

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med super karakter :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse Silje. Den karakteren var vel fortjent!

  SvarSlett
 3. Takk takk :)) Utrolig deilig, det må jeg si :)) Får ta en ordentlig fest :D

  -Silje

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye!! Kjempebra, og B er jo en super karakter! Nå kan du puste litt ut :)
  Sv: Har du også cøliaki ja...det har du vel egentlig nevnt i noen innlegg ja. Min hukommelse er lik null!! Jeg håper jo ikke jeg har det, men hvis det viser seg at jeg har det, må jeg jo bare endre kostholdet. Men håper jeg fortsatt kan spise blant annet pizza og boller i blant! Det er vel bedre enn crohns som jeg frykta...!

  SvarSlett
 5. Takk, fryktelig fornøyd - litt morsomt at når det endelig kommer til en oppgaveskrivingseksamen, så går ting mye bedre ;)
  Ja, har hatt cøliaki hele livet mitt, så dette vet jeg kommer til å gå bra for deg - selv om jeg vet at de som får diagnosen i voksen alder har større problemer med å omstille seg enn f.eks meg som aldri har vist om noe annet :) Men du får si ifra hva som blir resultatet - får nesten håpe det er det i ditt tilfelle ;)

  SvarSlett
 6. Ja jeg også tror det er litt værre å få diagnosen i voksen alder...jeg har tross alt levd 34 år med et kosthold jeg nå kanskje må endre fullstendig. Men får ta det når gastroskopien er tatt og prøvene er klare. :)

  SvarSlett