tirsdag 23. august 2011

Å leke kokk

Jeg liker som kjent å prøve meg ut på kjøkkenet.
Siden jeg ikke er den fødte kokk, belager jeg meg på oppskrifter andre har kommet med.

Sist var det en oppskrift jeg fant på Meny; Pasta med reker og sukkerter. Dere har kanskje sett disse oppskrift-folderne de har stående?
Anyways, reker er jeg veldig glad i, samme gjelder sukkererter og pasta. Så da var det bare å hive seg i det.
Jeg fulgte oppskriften som dere kan finne her.
Unntaket er at jeg brukte reker i lake (siden dette hadde jeg allerede i kjøleskapet) og glutenfri tagliatelle (fra Semper). Ellers ble oppskriften fulgt til punkt og prikke.

Og det ble faktisk veldig godt! Jeg har vane for å bruke Creme Fraiche i pastaretter og hadde nesten glemt hvor godt fløtebaserte sauser kan være!
Anbefales på det sterkeste! =)

Prøver dere nye oppskrifter eller går det i det faste og trygge?
Kom gjerne med oppskrifter om dere har noe godt på lur :)

-Silje

1 kommentar:

  1. Ser jo godt ut, men jeg liker ikke pasta jeg da! Jeg er veldig lite flink på kjøkkenet, og lager stort sett det jeg kan. Har printa ut noen forskjellige oppskrifter, men gidder sjelden lage noe stort når man er alene!

    SvarSlett