onsdag 10. august 2011

Syndeflod

I går regnet det litt her på Østlandet. Mulig du fikk det med deg? Vi var på vei inn på en restaurant når himmelen åpnet seg, så vi unngikk det verste.
På veien derfra møtte vi derimot vannmassene, som hadde tatt over store deler av veien vi kjørte på. Vi fikk ekkelt, illeluktende vann inn i bilen på passasjersiden.
Men vi var ikke like uheldige som de som måtte forlate bilene i vannet(se bilde)!


4 kommentarer:

 1. Såpass ja...det var jo ganske mye vann da.... Var visst noen skikkelig skurer og torden her og, men jeg var på jobb, så fikk ikke så mye av det med meg!

  SvarSlett
 2. Uff...jeg kan tenke meg det var hardt å starte på igjen, og så tidlig da. Jeg gleder meg ikke til vi begynner, men heldigvis har de satt starten til kl 10! :)

  SvarSlett
 3. Her har vi faktisk hatt nydelig vær de siste dagene! Bank i bordet for at det fortsetter!

  SvarSlett
 4. Går du på Bakkenteigen?!?! Vet ikke om jeg har fått med meg det.....bor du ikke i Østfold? Bakkenteigen er veldig fin skole, åpent og lekkert inne. Jeg har kun vært i et auditorium og et grupperom, og grupperommet var fint! Jeg hørte CC skulle ha konsert i dag...sikkert kult å se de! Jeg har lagt ut noen av bøkene på fb også, på hive sine sider! veldig greit med fb på den måten der :)

  SvarSlett