tirsdag 15. november 2011

Kleancolor :3

Er ikke alle av dere som er så interessert i neglelakk, men det er min lidenskap for tida!
Har kjøpt et par flotte neglelakker på nettet; Kleancolor heter de. Første gang jeg hørte om de var i bloggen Neglelakkmani.com. Etter å ha studert ulike bilder av lakkene, fant jeg ut at disse måtte jeg bare ha i min *kremt* lille samling!

Tenkte jeg skulle vise dere hvor fine de faktisk er!
Kleancolor Metallic Pink (Bilde 1)
Kleancolor Metallic Pink (Bilde 2)
Kleancolor Metallic Purple (Bilde 1)
Kleancolor Metallic Purple (Bilde 2)
De har en sterk lukt, selv om jeg ikke plages med det. (Ødelagt nese ftw?) De er veldig fargesterke, bildene viser neglene med ett strøk. De misfarger neglene dine veldig om du ikke bruker en eller annen underlakk, men det er ikke et stort problem for meg!

Kjøpes blant annet her: Beautyjoint.com

Handler du neglelakk fra nettet? Vært borte i Kleancolor-lakk tidligere?

-Silje

4 kommentarer:

 1. Aldri hørt om dette merket, men har kjøpt noen andre typer neglelakk på nettet en gang..tenkte jeg skulle få tak i noen flere snart! Det var jo noen knæsje farger, likte spesielt den lilla :)

  SvarSlett
 2. Sv: Problemet er at jeg har gjennomført en gastroskopi før, og det var den værste opplevelsen i mitt liv. At du opplevde det som greit er jo kjempefint, men alle er forskjellige og det betyr at folk reagerer ulikt på sånne undersøkelser. Det vet jo du som er sykepleierstudent!! :) Jeg vet at jeg aldri ville klart å gjennomføre den på nytt, siden jeg har fullstendig panikk og angst for det, og da var det jo mye bedre at jeg kunne få narkose, sånn at jeg fikk tatt gastroskopien! Og jo, jeg tror faktisk den jenta/dama hylta pga gastroskopi, kanskje før hun fikk ned slangen. Men hun var på et rom det sto gastroskopi på døra, og jeg tror det kun var det de gjennomførte der.

  SvarSlett
 3. Jeg vet det ikke var kritikk :) Og jeg vet også at mange kan ha greie opplevelser med gastroskopi. Jeg ble nok som du sier ikke ivaretatt min første gang, noe som gjorde hele situasjonen forferdelig for meg. De fleste vil nok klare det uten narkose, men jeg synes også det er greit å få fram at det faktisk er mulig å få narkose hvis man er livredd for en slik undersøkelse. Det er bedre å be om narkose enn å la være å gå gjennom gastroskopien hvis man har problemer med magen!
  Jeg har ikke fått noe svar, tok 10 dager, så jeg får bare vente å se hva svaret blir....

  SvarSlett
 4. Disse to har jeg ikke, men jeg har mange andre av Kleancolor. Veldig fornøyd med merket! Og nesa mi er også ganske herda, haha

  SvarSlett