lørdag 26. november 2011

Terra Nova - i morgen!

bilde: FOX
I morgen dukker Terra Nova opp på en norsk tv-kanal. Serien startet i USA den 26. september, så sånn sett blir man ikke hengende langt etter her i Norge.

Serien handler år 2149 hvor Jorda omsider er blitt så ødelagt av forurensing og lignende at det ikke lenger er håp om en fremtid der. Noen utvalgte mennesker har fått muligheten til å reise til Terra Nova, en forhistorisk oase de fant via en rift i tiden, en slags portal til fortiden.
Dette er menneskehetens siste sjanse for en fremtid, men det er få muligheter til å komme seg dit.
Familien Shannon, bilde: FOX
Vi følger en liten familie, The Shannons som er på vei dit. Terra Nova er fra før av bebodd av dinosaurer og andre prehistoriske dyr.
Det kommer kanskje ikke som et sjokk at selveste Steven Spielberg er en av produsentene bak serien.

Commandor Taylor, bilde: FOX
Så langt har jeg sett 8 episoder, og storyen utvikler seg i en bedre og bedre retning. Den kan være litt treig i starten, men den røde tråden som dukker opp, utvikler seg til noe man ikke helt kunne forestille seg i starten!
I tillegg vil dere møte et kjent ansikt i rollen som Commandor Nathaniel Taylor, nemlig Stephen Lang - bedre kjent som den "slemme" Colonel Miles Quaritch i Avatar!

Hva: Terra Nova episode 1 & 2
Når: 21.00 - 22.50
Hvor: Tv2 Zebra
Hvorfor: Jurassic Park- the series? Neida; Spennende, familievennlig serie satt i prehistoriske omgivelser! 

Hvilke serier må du få med deg for tida?

-Silje

3 kommentarer:

  1. Kanskje jeg skal sjekke den ut! Jeg følger egentlig ikke med på så mange serier nå...blir mye eksamenslesing framover, og når jeg vil slappe av setter jeg heller på en film!!

    SvarSlett
  2. Jeg fikk med meg de første episodene, og syntes den var bra. Gleder meg til resten. Hvor har du sett de 8 episodene??

    SvarSlett
  3. Sv: Takk takk! det gikk greit nok...jeg overlevde og det er jeg glad for!! Karakter får vi ikke før i morra, men jeg er glad for å ha ferie nå!

    SvarSlett