fredag 20. januar 2012

Tida går så fort!

Skolearbeid har tatt mye av tiden min. Har vært inne i en gruppearbeids-periode som endte med en prosjekteksamen-innlevering. Nå er det klart for hjemmesykepleie i 10 uker, heldigvis har jeg fri i helgen til å lade noen svært utladete batterier og rett og slett kose meg!
fra yr.no

Tida bare løper fra meg. Når hjemmesykepleien er over, er det klart for bacheloroppgaveskriving! IIIIK!
Husker fremdeles hvordan jeg svimet rundt på første skoledag i 2009..!

I kveld skal jeg på vinterfest med arbeidskollegaer, noe som sikkert blir kjempeartig! En grunn til å dresse seg opp er alltid velkommen!

-Silje

5 kommentarer:

 1. Så flink du er da! Føler liksom ikke vi er helt i gang etter jul enda, jeg.. Vaser liksom bare rundt på skolen, hehe.. Vi skal ha praksis i hjemmesykepleie/hjemmetjenste/sykehjem neste vår, og jeg gruer meg helt enormt. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe jeg har mindre lyst til å drive med. Men hver sin lyst ;) Kos deg masse i kveld, det hørtes moro ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi tilbringer svært liten tid på skolen de to siste årene, så en hver tid vi tilbringer der er et deilig avbrekk fra all praksisen!
   Har ikke helt dannet meg så mange tanker om hjemmesykepleie enda - men jeg er jo veldig glad i eldre, så regner med det går greit. Har ikke noen spesifikke planer om å havne i hjemmesykepleien når jeg er ferdig jeg heller.
   Har dere noen praksis nå fremover?

   Slett
  2. Nei, vi har ikke praksis før til høsten. Da er det åtte uker i pu-bolig, så ti uker hjemmesykepleie på våren, og så ti uker litt mer valgfri praksis på våren tredje året :)

   Slett
 2. Tiden går veldig fort, skjønner ikke hvor dagene blir av. Nå er jo vi på Bakkenteigen tre dager i uka, og da går det mye tid bort i kjøring også...men musikk fordypning er moro, lærer oss piano og sang, i tillegg til teori! Vi skal også skrive bachelor oppgaven i vår...gruer meg til det....

  SvarSlett
 3. Så spennende :) Trives du med praksis i hjemmesykepleien? :) Har jo jobbet der som assistent i to år til sammen, og har begynt å jobbe på haukeland nå, liker meg best på sykehuset for å være ærlig :) Blir spennende men tungt med bacheloroppgave, men det fikser du nok;)

  SvarSlett