onsdag 15. februar 2012

Allehjertersdag

Hei igjen!
Blir lite tid til å skrive her, men i blant roer stormen seg. Nå er jeg i gang med hjemmesykepleie-praksis, den siste praksisperioden jeg skal igjennom i studiet. Etter det er det bachelor-oppgaveskriving!
Hjemmesykepleien er ganske så artig - så jeg trives godt! Spesielt er det deilig å få prøvd seg ut, med all den kunnskapen man forhåpentligvis sitter inne med etter snart tre år på skolebenken! 

Legger med noen bilder jeg tok i går, som kjent var Valentindagen, den ble tilbragt først i hjemmesykepleien og så sammen med kjæresten!Hvordan feiret du Valentindagen?

5 kommentarer:

 1. Var en korslig dag pus :)

  SvarSlett
 2. Så bra du trives :) Merker jeg er spent når vi skal i første praksis i april. Hva vi blir testa på osv, skummelt og spennende :)

  Vi feira ikke valentines, men ga hverandre en god klem istedenfor ;)

  SvarSlett
 3. Jeg feira vel ikke i det hele tatt...har ikke gjort så mye ut av det når jeg har vært i forhold heller!
  Sv: Så bra du trives i praksis!! Det er moro å få brukt det man har lært! Jeg skal i praksis fra mandag av, og jeg håper det blir bra :)

  SvarSlett
 4. Sv: Takk, det går riktig vei nå tror jeg, bare hoste og en rennende nese igjen. Håper du fikk vekk kløen i halsen. Du er heldig som ikke blir syk. Jeg har blitt syk i hver eneste praksis...og med så masse basselusker er det egentlig ikke så rart!

  SvarSlett
 5. SV: Jeg synes jo ikke det er interessant, men heretter skal jeg lese det nøye :)

  SvarSlett