mandag 11. mai 2009

Hva skal du?

16.mai er den dagen vet dere, nei, ikke dagen før 17.mai - men dagen vi setter oss foran tv'en og følger intenst med på Melodi Grand Prix (Eurovision Song Contenst)!


Jeg er ikke like begeistret for vårt bidrag som jeg var for Maria Haukaas Storeng i fjor, men tror Alexander Rybak kan nå langt likevel. Det er utrolig artig at 2009 tydeligvis er året USA gidder å snu snuta si mot Europa og kommentere Eurovision.
I fjor satt jeg sammen med kjæresten og heia på Norge fra sofakroken. Tror jeg skremte kjæresten litt med mine "JA!!!"-utbrudd når Norge fikk 12 poeng! Men slik har det alltid vært og skal det også alltid være!

Melodi Grand Prix kan være for mange være bortkastet tid og ikke verdt å få med seg, men for meg er det en slags skattekiste hvor jeg kan finne mange utrolig rare, morsomme eller overraskende flotte sanger.
Noen sanger blir med meg videre og blir dratt frem i festlige lag eller hørt på i bilen.

Syns personlig de sangene som fremføres på morsmålet er litt mer "troverdige" og originale enn de som på død og liv må synge på engelsk (selv om de tydeligvis ikke kan språket..).

I år skal jeg ta en drink eller to sammen med venner, mens Eurovision ruller over skjermen. Det finnes heldigvis flere enn meg som ser det geniale i dette programmet! Litt grilling på forhånd og vi snakker helaften!

Vil introdusere dere til to sanger jeg har fått sansen for, første er Ukraina 2007 og den andre er Israel 2008:Må avslutte med fjorårets vinner, Dima Bilan fra Russland:


Skal du se Melodi Grand Prix i år? Har du noen gode "MGP"-minner?

-Daisy

4 kommentarer:

 1. Jeg er 90% sikker på at Aleksander vinner i år! :D Så klart skal jeg se det. ;)

  SvarSlett
 2. Jeg digger det! Selv om det er mye elendig. Ble trist da jeg fant ut at det var 16. mai. Jeg skal noe annet. ._. Muh!

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg søøøta :D
  Alexander Rybak <3 My love.

  SvarSlett
 4. Weee!
  Reidun Beate: Lov å håpe ihvertfall!:o
  Dvergpingvin: Du får holde deg unna alle oppdaterte mennesker og heller se reprisen alene!
  Eliisa: Skal bli fun altså! :D:D

  Greit, for deres skyld: HEIA ALEXANDER!

  SvarSlett