onsdag 16. september 2009

Pita = Polar

Stortingsvalget er over - konklusjonen ble vel at landet er så og si presist delt mellom borgerlig og sosialistisk. I utlandet gir de Siv Jensen skylden for at de borgelige ikke vant. Jeg er uansett fornøyd med resulatetene, selv om ikke alt endte som jeg hadde håpet.

Ellers er jeg strålende fornøyd i dag, hørte nemlig på P4 i bilen at "4-stjerners middag halv åtte" får fortsette på TV. Tv3 tok jo dette til retten - siden programmet lignet på deres "Klokka åtte hos meg". Men i følge VG.no (og Dagbladet.no) endte det slik:

«Retten har nå kommet med sin kjennelse hvor det heter at retten «under tvil» har kommet til at TVN ikke har handlet i strid med god forretningsskikk.»

Nydelig! Jeg syns 4-stjerners er et langt bedre program enn tv3 sitt, men jeg forstår godt det ikke er noe gøy for tv3, siden de har brukt original-konseptet som mest sannsynlig gav TvNorge idèen til 4-stjerners.

Ellers har jeg en oppdatering ang Pita-testingen min. Jeg fikk spist et pitabrød på normal måte (dvs: fikk det åpnet opp) med biffsnadder. Etter første forsøk slet jeg veldig med å få de til å "løfte" seg, slik at man fikk et rom inne i pitaen. Pga dette forsøkte vi å bake våre egne pitabrød i går.. De ble litt for harde og kompakte - så de kan ikke brukes til pita, men de ligner veldig på Polarbrød! Smaker godt gjør de også, så jeg klager ikke. Variasjon er bra!

Skolen går bra, sakte men sikkert nærmer vi oss november, spesifikt 25.november bekymrer jeg meg for. Da skal jeg ha eksamen i Anatomi - etc. Mye å få med seg - pugge pugge pugge!

-Daisy

4 kommentarer:

 1. Sv: Jeg sendte en mail til en eller annen lege på giblod.no for noen år siden og spurte, og fikk som svar av han at cøliakere ikke kan gi blod. Det er visst noe med noen antistoffer vi har i blodet som ikke "vanlige" folk har. Dessverre=/

  SvarSlett
 2. Sv: Haha, ja, jeg er nok ikke særlig proff på det der.. Rot som ligger og slenger, og blitzrefleks i speilet. Ikke bra! Men så er jeg ikke noen "outfit-jente" heller da.

  Ja, jeg vet. Husker at jeg faktisk gledet meg til å bli 18 sånn at jeg kunne gi blod, men fikk en liten nedtur der gitt..

  SvarSlett
 3. Lykkte til med eksamen i Anatomi!

  Pugg, pugg, pugg, så går det nok bra. :D

  SvarSlett
 4. Lykke til med eksamen i Anatomi, du har heldigis en stund på deg :) Jeg er også fornøyd med valget :)

  Sv: Tusen takk for en fin kommentar. Det er godt å vite at ikke alle tar innleggene mine på mest mulig negativ måte. Jeg synes det er godt å få utløp for slike følelser også, de er jo i aller høyeste grad reelle og vanskelige. Det er vanskelig å gi seg selv helt hen til en person, og enda vanskeligere å miste den personen etter å ha gitt alt. Jeg føler meg ganske tom og utladet..
  For meg var det veldig tøft å innse hvor enormt avhengig jeg var og er av han, og hvor mye han kunne påvirke meg. Det er trist at jeg først nå skjønner at den avhengigheten ødelagte for oss, han følte seg kontrollert..

  SvarSlett