søndag 29. november 2009

Datenight!

I går dro jeg og kjæresten ut på en slags datenight. Middag på restaurant og kino etterpå!
Vi spiste på et sted i Tønsberg som heter La Barca - vi blir som oftest fornøyde der, pluss at de ikke surrer så fryktelig lenge mellom bestilling og servering! Sånt er et stort pluss når man har dårlig tid og skal rekke å spise og kose seg før kinoen starter! Ble sittende å se på alle de allerede fulle julebordsgjestene på naborestauranten Brygga (klokken var 19:30) og ble sliten bare av å se på de!

Filmen vi valgte å se var Zombieland, veldig fornøyd med valget. Det sto mellom den, New Moon eller 2012. Jeg valgte å utsette New Moon - ja, fy jeg er en skam for jentene:p Zombier er så mye mer kos ;D

Ellers har typen vært i det romantiske hjørnet de siste dagene. Da jeg kom hjem fra skolen på fredagen hadde han gjort dette:

Om det er vanskelig å se, så har han faktisk tømt sparekua (ja, ku!) mi og brukt myntene til å skrive "ELSKER DEG"! Veldig søtt gjort - selv om han selv ikke helt forsto hvor han fikk idèen til det fra. Motivet kan godt ha vært å slippe og re opp senga, men I don't care! I love it :)

I dag er det fiskekaker på menyen - akk så spennende! I blant er det godt med en ordentlig potet-middag =) Hvordan har helga deres vært? Gjort noe spennende?
Nå er det straks kun 1 uke til jeg skal ut i praksis. Tida løper fra meg. For ikke å snakke om at jula nærmer seg med stormskritt!

Ville forresten gi en anbefaling til dere cøliakiere der ute: www.allergimat.no har nå julekaker fra Fønix til salg - trykk dere dit og bestill! Lover de er verdt pengene =)

-Daisy

1 kommentar:

  1. Nååh, søt kjæreste da<3

    Mormor har alltid laget kromkaker til meg, så det er min løsning..:-) Har dessverre ikke sett det i salg noe sted..

    SvarSlett