lørdag 5. februar 2011

The Walking Dead ankommer Norge

Serien nevnte jeg her ifjor, etter mye omtale i utenlandsk (og norsk) presse - og den har siden gjort ferdig sin første sesong på tv i Statene.
Den kritikerroste serien har også fått grønt lys for sesong nummer to.
Det er TVNorge som har sikret seg rettighetene til serien - og i følge TVNorge er det på høsten 2011 at serien mest sannsynlig havner på norske skjermer!
Jeg har allerede sett denne serien - og må bare anbefale den på det sterkeste!

Serien handler om politimannen Rick som våkner opp fra et koma på et tomt sykehus, med store likhauger utenfor. På leten etter andre mennesker, møter han noen som heller ønsker en smakebit av ham.
Verden er endret og han må reise ut i den for å finne sin kone og sønn - som han tror fremdeles er i live.
Jeg kan allerede nå betrygge dere som ikke "liker" blod og gørr - denne serien fokuserer for det meste på det menneskelige, "zombiene"  er der - men det er ikke som i zombiefilmer hvor fokuset i blant er på å være mest mulig grisete og ekkel. Den er også realistisk laget, ikke overdrevne scener hvor du tenker; "Ja særlig at han hadde klart det". Sist, men ikke minst: Det er storyen - karakterene og den gripende settingen som gjør denne serien verdt å se på.
 
-Silje

4 kommentarer:

 1. Har ikke hørt om den...men kanskje jeg skal ta en kikk når den kommer på tv. Følger egentlig ikke med på så mye om dagen! Trenger en ny favorittserie, siden alle andre er ferdige....!

  SvarSlett
 2. Oi, den hørtes spennende ut! :D

  Sv: Burde kanskje tatt bilde av kjolene når jeg hadde de på ja, og ikke når de hang på en kleshenger. Da er det jo så vanskelig å se :\

  SvarSlett
 3. SV: Nei jeg likte ikke disse endringene.. :P Vil ha gode gamle Fangene på fortet jeg :P
  Ja 4 stjerners middag er moro, samtidig er jeg veldig spent på det bryllupsprogrammet som starter i dag på TV3 :D

  SvarSlett
 4. Har sett litt av den ;) Og liker det :)

  SvarSlett